Seuratuen haku aukeaa 12.11.

31.10.2019

Opetus - ja kulttuuriministeriön seuratuen hakuaika on 12.11.-17.12.2019 klo 16.15. 

Avustus myönnetään saajalle harkinnanvaraisena erityisavustuksena. Pienin haettava summa on 2 500 euroa ja suurin summa 15 000 euroa. Haku tullaan tekemään viime vuoden tapaan sähköisenä Suomisport-palvelussa. Tarkat hakuohjeet ja hakulinkki avataan marraskuun aikana OKM:n verkkosivuilla.

Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Avustusta voivat hakea liikuntaa ja/tai urheilua järjestävät paikalliset, rekisteröityneet yhdistykset. Lisätietoja maksuttomasta sparrauksesta ja tukea haettavan kohteen pohdintaan ESLU:n verkkolehdestä.

Ja muistutuksena vielä; ennen hakemista on hyvä huomioida, että seuran tulee liittää hakemukseen ajantasainen yhdistysrekisteriote, josta ilmenee hakijan viralliset nimenkirjoittajat. Muutoksia yhdistysrekisteriin voi tehdä sähköisesti PRH:n uudessa sähköisessä asiointipalvelussa.Lisätietoa seuratuesta https://www.eklu.fi/palvelut/seuratoiminta/seuratuki/