Yhes töihin!

Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry:n,

 Etelä-Karjalan työ- ja asukastupayhdistys ry:n,

Etelä-Karjalan Estradi/Taidekoulu Estradi ry:n ja 

Työtaito ry:n 

 yhteishanke, joka tarjoaa työttömille työnhakijoille mahdollisuuksia työllistyä työkokeilun tai palkkatuen avulla Etelä-Karjalan alueen yhdistyksiin ja yrityksiin. Nuorille on tarjolla työpajatyöskentelyä  Imatralla Työtaito ry:llä tai Lappeenrannassa Estradin kulttuuri- ja taidetyöpajalla.


Työllisyyspoliittista hanketta rahoittaa Kaakkois-Suomen TE-palvelut. 

Hankkeen kesto on 1.1.2024-30.9.2024.

Palkkatuella tekijöitä yhdistyksiin

EKLU:n toimesta hankkeessa etsitään Etelä-Karjalan yhdistyksistä palkkatukeen oikeutetuille työllistymismahdollisuuksia. Kaikki rekisteröidyt yhdistykset ovat potentiaalisia työllistäjiä ja työtehtävät voivat olla mitä tahansa nurmikonleikkuusta - toimistotöihin tai sosiaalisesta mediasta vastaamiseen.


Työkokeilulla tai palkkatuella yritykseen

EKTA tarjoaa työkokeilu- ja palkkatukipaikkoja yrityksiin. Ennen yrityksiin työllistymistä suoritetaan lyhyt työkokeilujakso EKTA:lla (ulkoaluetyöt ja asukastilan tehtävät) tai HyötyHallilla (kierrätysmyymälän tehtävät). 

Nuorten työpajat 

Estradin kulttuuri- ja taidetyöpajalla sekä Työtaito ry:n työpajalla tarjotaan nuorille n. alle 30 -vuotiaille työkokeilumahdollisuuksia.

Hankkeella ei välttämättä ole heti tarjota töitä, mutta ottamalla meihin yhteyttä voimme keskustella sinun tilanteestasi ja mielenkiinnon kohteista. 

Kartoitamme jatkuvasti uusia työpaikkoja yhdistyksistä. Mikäli sinun osaamiseesi sopiva paikka löytyy, tiedämme olla sinuun yhteydessä.

Mikäli haluat tietää lisää hankkeesta kysy rohkeasti lisätietoja hankkeen työntekijöiltä.