Liikumme

Miten lisätä liikkumista perhearkeen? Miten tukea lapsen liikkumisen motivaatiota? 

Perheliikuntavinkkejä - Suomen Latu

Lapset liikuttavat aikuisia ja aikuiset lapsia. Lähiluonnosta on moneksi - kuntosaliksi, frisbeegolfradaksi tai vaikka talviolympia-areenaksi. Suomen Ladun kolmivuotisessa Perheliikunnan kehittämishankkeessa on koottu ideoita ja toimintamalleja koko perheen yhteiseen ulkoiluun. Poimi tästä oma suosikkisi ja lähde liikkumaan.

Vinkkejä ja tehtäviä liikkumiseen - Neuvokasperhe

Olohuonesirkus, Meillä saa leikkiä -videot, Eläinjoogaa, Trikkaus-temput ym.

Seikkailudiplomi - EKLU 

Seikkailudiplomi tarjoaa liikunnallista tekemistä alle kouluikäisten perheille vuodenaikojen mukaan.Tehkää yhdessä liikunnallisia tehtäviä ja kerätkää kokoon pikkutassujen ja taitotassujen diplomi!

Jekku Jänö – lorukortit - EKLU

Jekku-jänö vie lapset liikkumaan ja leikkimään. Monipuolinen liike, kuten heittäminen, juokseminen, hyppiminen ja kieriminen, kehittää lapsen motorisia taitoja. Jekku-jänön matkassa se on mukavaa!

Hiisijumppa - Imatran kaupungin YouTube-kanava

Hiisijumppa on Imatran Mansikkalan päiväkodin lasten, Imatran Hiisin ja liikunnanohjaaja Taru Liukkosen vetämä jumppavideo, jonka on tarkoitus liikuttaa niin lapsia kuin kaikkia lapsenmielisiä

Arki liikuttaa - Liikuttaako sinun arkesi? - PHLU ry YouTube-video

Lapsiperheen arki voi olla täynnä liikkumista edistäviä valintoja? Katso videoista liikuttaako teidänkinarkivalinnat kuten kauppareissu, matka päiväkotiin tai rutiinit kotona?

Keinoja vanhemmalle lapsen liikuntasuositusten toteuttamiseen - EKLU

Tunnetko varhaisvuosien fyysisen aktiivisuuden suositukset? Tiedätkö mitä pieniä ja isoja tekoja voit vanhempana tehdä lapsesi liikuntasuositusten saavuttamiseksi. Olemme keränneet asiantuntijoiden vinkit yhteen.

Etelä-Karjalan harrastuskalenteri, ekarjala.fi

Tiedätkö mitä harrastustoimintaa on kotikunnassasi lapsille tai perheille? Etelä-Karjalan harrastuskalenteri kokoaa harrasteet eri kunnissa, ikäryhmissä ja harrastusmuodoissa.