Liikuntavastaavat

Varhaiskasvatuksen liikuntavastaavien verkostoon voi kuulua esisijaisesti päiväkodin liikuntavastaavat ja kuntien liikuntahankkeiden koordinaattorit. Liikuntavastaaviin liittyvät tiedustelut lasse.heiskanen@eklu.fi.

Liikuntavastaavien toivomme vievän päiväkotiin tietoa varhaiskasvatuksen liikunnan ajankohtaisista asioista, innostavan lapsia liikkumaan ja muita aikuisia ottamaan liikuntaa enemmän mukaan päiväkodin päivittäiseen toimintaan sekä toteuttavan liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmaa yhdessä päiväkodin johdon ja henkilökunnan kanssa.

EKLU viestii varhaiskasvatuksen ajankohtaisista asioista liikuntavastaville sähköpostilla. 

Kaikki kiinnostuneet (muutkin kuin liikuntavastaavat) voivat liittyä Facebookin ryhmään Etelä-Karjalan liikkuva varhaiskasvatus. Ryhmässä kaikki jäsenet voivat varhaiskasvatuksen liikuntaan liittyen jakaa ideoita, kysyä ja vastata, tutustua sekä viestiä. Rohkeasti mukaan!

EKLU järjestää maakunnallisia verkosto- ja koulutustilaisuuksia liikuntavastaaville.  Seuraava tilaisuus järjestetään 21.1.2021 etätilaisuutena, tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan. Tilaisuuksien materiaalit kerätään materiaalit-osioon.