Liikuntavastaavat

EKLU järjestää säännöllisesti maakunnallisia verkosto- ja koulutustilaisuuksia liikuntavastaaville ja kuntakoordinaattoreille. Seuraava tilaisuus järjestetään 24.8.2021 maakunnallisena varhaiskasvatuksen liikuntaseminaarina. Ohjelma ja ilmoittautuminen julkaistaan kesäkuussa.  Tilaisuuksien materiaalit kerätään materiaalit-osioon.

Varhaiskasvatuksen liikuntavastaavien verkostoon voi kuulua esisijaisesti päiväkodin liikuntavastaavat ja kuntakoordinaattorit. Liikuntavastaaviin liittyvät tiedustelut lasse.heiskanen@eklu.fi.

Liikuntavastaavien toivomme vievän yksiköihin tietoa varhaiskasvatuksen liikunnan ajankohtaisista asioista, innostavan lapsia liikkumaan ja muita aikuisia ottamaan liikuntaa enemmän mukaan varhaiskasvatuksen päivittäisessä toiminnassa sekä toteuttavan liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmaa yhdessä päiväkodin johdon ja henkilökunnan kanssa.

EKLU viestii varhaiskasvatuksen ajankohtaisista asioista liikuntavastaville sähköpostilla, uutiskirjeillä ja Facebook-ryhmässä. 

Kaikki kiinnostuneet (muutkin kuin liikuntavastaavat) voivat liittyä Facebookin ryhmään Etelä-Karjalan liikkuva varhaiskasvatus. Ryhmässä kaikki jäsenet voivat varhaiskasvatuksen liikuntaan liittyen jakaa ideoita, kysyä ja vastata, tutustua sekä viestiä. Rohkeasti mukaan!