Lasten liike

Lasten Liikkeen tavoite on lisätä kaikkien lasten mahdollisuuksia osallistua laadukkaaseen liikunta- ja harrastustoimintaan.

Lisätietoja Lasten liike iltapäivistä saat Lasten Liikkeen omilta sivuilta

Koulutus on ehto Lasten Liikkeen laatutunnukselle

Koulutuksen käyneiden ohjaajien ryhmät ja seurat/ yhdistykset saavat käyttää Lasten Liike -tunnusta toiminnan markkinoinnissa. Tunnuksen käyttö edellyttää Lasten Liike -laatukriteerien täyttymistä.

Lasten Liike -koulutuksesta ohjaaja saa erinomaiset perustiedot ja runsaasti käytännön työkaluja kaikille avoimen ja innostavan liikunnallisen harrastustoiminnan suunnitteluun. Tunti- ja kausisuunnitelmissa painottuvat motoriset taidot sekä yleisen liikunnallisuuden ja pelaamisen taitojen kehittäminen. Koulutuksessa annetaan myös vinkkejä lasten sosiaalisten-, tunne- ja kaveritaitojen kehittymisen tukemiseen.

Lasten liike, aloittelevat ja nuoret ohjaajat (6 tuntia)
Koulutus antaa ohjaajalle perustiedot kaikille avoimen liikunnallisen harrastusryhmän ohjaamiseen. Koulutus on suunnattu aloitteleville tai nuorille ohjaajille, joilla on vain vähän tai ei ollenkaan ohjauskokemusta. Koulutus on erinomainen startti ohjaajan polulle.


Lasten liike, kokeneet ohjaajat, valmentajat ja opettajat (4 tuntia)
Koulutus syventää ohjaajan tietämystä lasten liikunnasta, haastavien tilanteiden ohjaamisesta sekä lasten sisäisen motivaation ja liikunnallisen taitavuuden tukemisesta. Koulutus on suunnattu kokeneille ohjaajille. Ohjaajien aiempia kokemuksia hyödynnetään osana koulutustehtäviä.

EKLU järestää lasten liike koulutuksia. Ajankohtaiset koulutukset löytyvät tämä sivuston tapahtumista.


Lisätietoja
lasse.heiskanen(ät)eklu.fi