IMATRA

Perusaste

Kosken koulukeskus

Mansikkalan koulukeskus

Vuoksenniskan koulukeskus

Imatran yläkouluilla järjestetään urheilijakoulutusta valinnaisaineena. Urheilijakoulutuksessa 8. ja 9. luokkalaiset harjoittelevat oman lajinsa valmentajan johdolla yhtenä aamuna viikossa, 8. luokkalaiset tiistaiaamuisin ja 9. luokkalaiset keskiviikkoaamuisin. Urheilijakoulutuksessa ovat mukana kaikki Imatran yläkoulut Mansikkala, Koski, Vuoksenniska ja Itä-Suomen koulu. Myös Ruokolahdelta ja Joutsenosta on mahdollisuus hakea mukaan toimintaan.

Urheilijakoulutukseen haetaan seitsemännen luokan keväällä valinnaisaineiden valinnan yhteydessä. Koulussa täytetään valinnaisainehaku, mutta jokaisen tulee täyttää sen lisäksi hakemus urheilijkoulutukseen EKLU:n sivuilla Urheiluakatemia/Hakeminen.

Viikkorytmi:

Tiistaiaamu  8.luokkalaiset

Keskiviikkoaamu 9.luokkalaisetToinen aste

Imatran Yhteislukio

IB-lukio

Itä-Suomen koulun lukio

Saimaan ammattiopisto Sampo (edusampo.fi)


Etelä-Karjalan Urheiluakatemiassa urheilijat opiskelevat paikallisissa oppilaitoksissa ja valmentautuvat urheiluakatemiassa. Kaikissa Imatran toisen asteen oppilaitoksissa opiskelijalla on mahdollisuus osallistua  urheiluakatemiatoimintaa, jolloin urheilijat voivat valmentautua tavoitteellisesti opiskelun ohella. Aamuharjoituksia on kolmena aamuna viikossa. Tutustu tarkemmin opintotarjontaa oppilaitosten omilta sivuilta.

Viikkorytmi:

Tiistaiaamu

Keskiviikkoaamu

Perjantaiaamu