Vuonna 2024 kyläpyöräillään Imatralla, Lappeenrannassa, Taipalsaarella, Parikkalassa ja Luumäellä!

Etelä-Karjalan Kyläpyöräilyn Superlauantai 11.5.2024

Klikkaa linkeistä päästäksesi eri kuntien Kyläpyöräilysivuille.

Lappeenrannan Kyläpyöräily 2024

Kyläpyöräily on lappeenrantalainen rento koko perheen tapahtuma, jossa kierrellään Lappeenrannan kylillä polkupyöräillen. Kyläpyöräilyssä jokainen valitsee vapaasti reittinsä, matkansa ja vauhtinsa. 

Järjestäjänä Lappeenrannan Pyöräilijät ry


Taipalsaaren Kyläpyöräily 2024

Taipalsaarella järjestetään kaikkien yhteinen kyläpyöräily lauantaina 11.5.2024

Taipalsaaren kyläpyöräilypäivän aikana kukin osallistuja pyöräilee haluamansa reitin, omaa tahtia ja omaa aikataulua noudattaen. Tapahtuman tavoitteena on innostaa kaiken tasoisia liikkujia pyöräilemään ja tutustumaan kuntaan.

Kyläpyöräilypäivän aikana on mahdollisuus käydä tutustumassa kunnan eri kyliin ja virkistäytyä pyöräilyn ohessa mehu- ja kahviasemilla sekä paikallisten yritysten avoimissa ovissa. 

#taipalsaarenkyläpyöräily


Imatran Kyläpyöräily 2024

Imatran Kyläpyöräily järjestetään valtakunnallisen pyöräilyviikon lauantaina 11.5.2024.

Kyläpyöräily kannustaa ihmisiä tutustumaan lähialueeseen pyöräilyn lomassa, vierailemalla erilaisissa, ainutlaatuisissa kohteissa.  Suuri osa kohteista on avoinna vain kyseisenä päivänä!


Luumäen Kyläpyöräily 2024

Luumäen kunta osallistuu ensimmäistä kertaa maakunnalliseen Kyläpyöräilyyn valtakunnallisen pyöräilyviikon lauantaina 11.5. Valtakunnallisen pyöräilyviikon (3.-12.5.) teemana on tänä vuonna Liikennerauha. Valitse pyöräretkellesi turvallisin mahdollinen reitti, huomioi liikennesäännöt ja muista käyttää kypärää.

Presidentti Svinhufvudin kotimuseo Kotkaniemi tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn pyöräilijöille klo 11-13. Museon kahviossa on kunnan puolesta tarjolla kahvia, mehua ja pullaa 100 ensimmäiselle.

Muntee-Inkilän kyläyhdistys järjestää kyläläisille yhteisen pyöräretken klo 12 alkaen Huopaisenvirran laavulle  ja takaisin. Kyläyhdistys tarjoaa laavulla kahvit ja nuotiomakkarat


Simpelejärven ympäripyöräily 2024

Parikkalan Simpelejärven ympäripyöräily on 54 kilometrin pituinen lenkki. Taukopaikka Brysselin ranta (Melkoniementie 1480, Parikkala)

Vaihtoehtona kiertää koko lenkki tai kääntyä taukopaikalla ympäri. Kiertolenkin varrella on paljon hiekkatieosuuksia ja jyrkkiä nousuja.

Aikataulu: 11.5. klo 9:00-13:30. Kukin kiertää reitin vapaasti, mutta voit osallistua myös yhteislähtöön ja liikuntatoimen alkulämppään.

Samalla saat tietoa liikuntaneuvonnasta ja keskustella omasta liikkumisestasi. Torikahvio on myös avoinna.

Järjestäjänä Parikkalan liikuntatoimi yhdessä Melkoniemen kyläyhdistyksen kanssa.