Työhyvinvointipäivät

Liikunnalliset työhyvinvointipäivät

Elämykselliset lajipaketit

Lähde työporukalla tutustumaan uuteen lajiin ja yhdessäoloon vaikkapa kokouspäivän lomassa. Järjestämme turvallista ja liikunnallista toimintaa ammattitaitoisen opastuksen avulla työyhteisöllenne lähiympäristössä. Tutustuminen lajitekniikkaan tai kevyt katsaus luontoon. Ohjelmaan sisältyy aina hyvä ja laadukas verryttely sekä lopuksi venyttely ja loppurentoutus. 

Ohjelman kesto noin 2-3 tuntia. 


Hauskat kisailut

Perinteisissä kahvipöytäkeskusteluissa nousee esiin mitä hienoimmat urheilumuistot takavuosilta. Nyt siirrytään puheista tekoihin ja laitetaan koko ryhmä liikkeelle. Leikkimielinen kisailu mökkiolympialaishengessä periaatteella jokaiselle jotakin! Pelkästään sekunteilla ja senteillä ei tässä kisassa pärjää. Tarvitaan taitoa, tarkkuutta ja taktiikkaa. Lopuksi parhaat palkitaan! 

Ohjelman kesto noin 2-3 tuntia.


Voimaa luonnosta

Luonnon rauha ja luonnossa oleskelu vähentää tutkitusti stressiä. Olemme yhdistäneet luonnon rauhan, yhdessä tekemisen ja liikunnan samaan pakettiin. Survival hengessä erilaisin metsässä toteutettavin rastein tuotettu ohjelma innostaa, kannustaa ja voimaannuttaa. 
Aktiivista toimintaa ja yhdessä oloa tekemällä oppien!

Ohjelman kesto 5-6 tuntia. 


Amazing Race -kaupunkiseikkailu

on monipuolinen, hauska ja haastava ryhmäkilpailu, jossa toteutus räätälöidään aina erikseen kohderyhmälle. Tämä hauska ohjelmanumero ei jätä ketään kylmäksi. Ohjelma pitää sisällään ongelmaratkaisutehtäviä, ryhmähengen kohotusta ja monipuolista liikuntaa.

Ohjelman kesto 3-4 tuntia.

Amazing Race -kaupunkiseikkailusta sanottua:

"Aivan huikean hauska päivä, jonka aikana sai tutustua kollegoihin ja kuntaan. Kivaa ja monipuolista tekemistä!"

"Tehtävät olivat erittäin mukavia, sopivantasoisia, toiminnallisia ja yhteishenkeä nostattavia. Ohjeistus ja aikataulutus onnistui hyvin, ei jäänyt turhaa luppoaikaa. Vetäjät kannustavia."


Varaa työyhteisölle Vuoden paras työpäivä!

Karoliina Ahtiainen
Terveysliikunnan kehittäjä 
karoliina.ahtiainen(at)eklu.fi
p. 050 301 9017