Työhyvinvointipäivät

Liikunnalliset työhyvinvointipäivät

Elämykselliset lajipaketit

Lähde työporukalla tutustumaan uuteen lajiin ja yhdessäoloon vaikkapa kokouspäivän lomassa. Järjestämme turvallista ja liikunnallista toimintaa ammattitaitoisen oppaan / oppaiden avulla työyhteisöllenne lähiympäristössä. Tutustuminen lajitekniikkaan tai kevyt katsaus luontoon. Ohjelmaan sisältyy aina hyvä ja laadukas verryttely sekä lopuksi venyttely ja loppurentoutus. Ohjelma kestää noin 2- 3 tuntia. 

Hinta alkaen  950 e

Hauskat kisailut

Perinteisissä kahvipöytäkeskusteluissa nousee esiin mitä hienoimmat urheilumuistot takavuosilta. Nyt siirrytään puheista tekoihin ja laitetaan koko ryhmä liikkeelle. Leikkimielinen kisailu mökkiolympialaishengessä periaatteella jokaiselle jotakin! Pelkästään sekunteilla ja senteillä ei tässä kisassa pärjää. Tarvitaan taitoa, tarkkuutta ja taktiikkaa. Lopuksi parhaat palkitaan! Ohjelma kestää noin 2-3 tuntia.

Hinta alkaen 1250 e

Voimaa luonnosta

Luonnon rauha ja luonnossa oleskelu vähentää tutkitusti stressiä. Olemme yhdistäneet luonnon rauhan, yhdessä tekemisen ja liikunnan samaan pakettiin. Survival hengessä erilaisin metsässä toteutettavin rastein tuotettu ohjelma innostaa, kannustaa ja voimaannuttaa. 
Aktiivista toimintaa ja yhdessä oloa tekemällä oppien!

Kesto noin 6 tuntia. Hinta alkaen  1650 e

Amazing race -kaupunkiseikkailu

on monipuolinen, hauska ja haastava ryhmäkilpailu, jossa toteutus räätälöidään aina erikseen kohderyhmälle. Tämä hauska kuuden tunnin mittainen ohjelmanumero ei jätä ketään kylmäksi. Ohjelma pitää sisällään ongelmaratkaisutehtäviä, ryhmähengen kohotusta ja monipuolista liikuntaa.

Hinta alkaen 1850 e