KOULUVIESTIKARNEVAALI OLYMPIASTADIONILLA 16.5.2023

Suomenkielisen Kouluviestikarnevaalin Tukisäätiö on perustettu aktivoimaan ja lisäämään koululaisten liikuntaa ja luovuutta, myötävaikuttamaan heidän hyvinvointiinsa, oppimiseen, jaksamiseen ja viihtyvyyteen sekä edistämään yhteisöllisyyttä kouluympäristöissä. Säätiöllä on lisäksi tarkoituksena kasvattaa kilpaurheilun harrastajien määrää, ruotsinkielisten vastaavan - Stafettkarnevalenin - kokemusten inspiroimana.   

Kouluviestikarnevaaleja on järjestetty vuodesta 2012 lähtien kolmiportaisesti eli sekä paikallisina, alueellisina että valtakunnallisina. Valtakunnallinen Kouluviestikarnevaali on järjestetty aiemmin Vaasassa 2017, Tampereella 2019 ja tänä keväänä Olympiastadionilla. Kevään tapahtuma onnistui niin hyvin, että kutsumme kaikki koululaiset uudelleen Olympiastadionille ensi keväänä 16.5.2023, tervetuloa myös Etelä-Karjalasta runsain joukoin! 

Toivomme runsasta osanottoa Olympiastadionin Kouluviestikarnevaaliin ensi keväänä, jotta osallistuminen innostaisi liikunnan säännölliseen harrastamiseen! Myös Huutosakit ovat tärkeä osa Kouluviestikarnevaalia, joten myös kaikki kannustajat ovat tervetulleita Kouluviestikarnevaaliin, myös Olympiastadionille! 

 

Suomenkielisen Kouluviestikarnevaalin Tukisäätiön puolesta 

 

Håkan Nordman                                         Riitta Pääjärvi-Myllyaho 

Hallituksen puheenjohtaja                   Toiminnanjohtaja 


Lisätiedot ja ilmoittautuminen Kouluviestikarnevaali⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠