Podcast

Seurafoni - Tarinoita urheilusta

Seurafoni -podcast sarjassa pureudutaan eteläkarjalaiseen urheiluun ja urheilukulttuuriin.

14.2.2024

Seurafoni podcastissa aiheena Etelä-Karjalan Eräviikko


Etelä-Karjalan eräviikko on paikallisen luontotiedon ja -taitojen teemaviikko peruskouluissa ja varhaiskasvatuksessa. Eräviikon teemoja ovat erätaidot, eteläkarjalainen luonto, luontoliikunta ja perinteet.

Vieraina Erähiihtotoimikunnan puheenjohtaja Arto Rossi, tuntiopettaja Maiju Muona Saimaan ammattiopisto Samposta ja varhaiskasvatuksen opettaja Kirsi Klemola Mansikkalan vuoropäiväkodista.

Etelä-Karjalan Kouluviestikarnevaali 

on liikunnan iloa pursuva lasten ja nuorten yhteinen tapahtuma, joka kerää koululaiset yhteen taustasta ja iästä riippumatta.
Kouluviestikarnevaalit järjestetään nyt kahdeksannen kerran, tällä kertaa Imatralla. Seurafoni podcastin vieraina Tomi Sillanvuon kanssa aiheesta keskustelemassa ovat Lauri Asikainen Imatran Urheilijoista ja Marjo Venäläinen Ruokolahden koululta.

Seurafonin aiheena Nuori mieli urheilussa. Mielen hyvinvoinnista lasten ja nuorten urheilussa keskustelemassa psyykkinen valmentaja Hanna Ronkainen ja EKLU:n seurakehittäjä Tomi Sillanvuo

Seurafoni palaa Imatralla järjestetyn lentopallon Power Cupin tunnelmiin. 

Jututettavana paikallispäällikkö Anni Toiviainen, lentopalloilija Aleksi Muukkonen, lentopalloliiton kilpailu- ja seuratoimintayksikön päällikkö Jari Lankinen, talkoolainen Sari Suikkanen ja vapaaehtoisvastaava Jouko Savolainen.

Toisessa jaksossa sukellamme yleisurheilun maailmaan Mauri Auvisen kanssa ja pääsemme kuulemaan millaiset tuulet puhaltavat eteläkarjalaisessa yleisurheilussa.

Seurafonin ensimmäisessä jaksossa syvennymme jääpallon ytimeen Leo Segermannin johdolla ja käsittelemme Veiterää ja tulikuumaa Lappeenrannan jääpallohallia.