Podcast

Seurafoni - Tarinoita urheilusta

Seurafoni -podcast sarjassa pureudutaan eteläkarjalaiseen urheiluun ja urheilukulttuuriin.

Etelä-Karjalan Kouluviestikarnevaali on liikunnan iloa pursuva lasten ja nuorten yhteinen tapahtuma, joka kerää koululaiset yhteen taustasta ja iästä riippumatta.
Kouluviestikarnevaalit järjestetään nyt kahdeksannen kerran, tällä kertaa Imatralla. Seurafoni podcastin vieraina Tomi Sillanvuon kanssa aiheesta keskustelemassa ovat Lauri Asikainen Imatran Urheilijoista ja Marjo Venäläinen Ruokolahden koululta.

Seurafonin aiheena Nuori mieli urheilussa. Mielen hyvinvoinnista lasten ja nuorten urheilussa keskustelemassa psyykkinen valmentaja Hanna Ronkainen ja EKLU:n seurakehittäjä Tomi Sillanvuo

Seurafoni palaa Imatralla järjestetyn lentopallon Power Cupin tunnelmiin. 

Jututettavana paikallispäällikkö Anni Toiviainen, lentopalloilija Aleksi Muukkonen, lentopalloliiton kilpailu- ja seuratoimintayksikön päällikkö Jari Lankinen, talkoolainen Sari Suikkanen ja vapaaehtoisvastaava Jouko Savolainen.

Toisessa jaksossa sukellamme yleisurheilun maailmaan Mauri Auvisen kanssa ja pääsemme kuulemaan millaiset tuulet puhaltavat eteläkarjalaisessa yleisurheilussa.

Seurafonin ensimmäisessä jaksossa syvennymme jääpallon ytimeen Leo Segermannin johdolla ja käsittelemme Veiterää ja tulikuumaa Lappeenrannan jääpallohallia.