TYÖPAIKAT

Tällä sivulla näet avoimena olevia palkkatuki- ja työkokeilupaikkoja yhdistyksissä sekä yrityksissä.

Huomioithan kuitenkin, että meillä on myös avoin haku käynnissä koko ajan! Kaikki avoimet paikat eivät näy listalla.

Työsuhteen pituus sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Yhes töihin! - AVOIN HAKEMUS

Yhes töihin -hanke etsii palkkatukeen oikeutettuja työntekijöitä. Liikunta- ja urheiluseuroissa, järjestöissä ja yhdistyksissä on tarjolla monipuolisesti eri alan osaamisen työtehtäviä. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen: emilia.ketvell@eklu.fi ja Ilmoitathan hakemuksessasi, mikäli olet työtön työnhakija ja TE-toimiston työllistymissuunnitelmassa mainitaan palkkatukimahdollisuus.

Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin ja kutsumme haastatteluun. Haastattelussa katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle sopiva mahdollisuus.

Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeen kautta: Yhteydenottolomake

 

 

PALKKATUETUT TEHTÄVÄT

Simpele-Änkilä kyläyhdistys ry hakee kylätalkkaria.

Työnkuvaus:

  • ulkotyöt: luontopolun raivaus, puistossa pihatyöt
  • yhdistyksen tapahtumissa avustavat työtehtävät

Vaatimuksena tehtävään on kokemus tarvittavien koneiden käytöstä (mm. raivaussaha) sekä mahdollisuus 100% palkkatukeen (työttömyyttä on oltava vähintään 24 kk viimeisen 28 kk aikana). Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Jos kiinnostuit paikasta, voit ottaa yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen emilia.ketvell@eklu.fi tai ottamalla yhteyttä lomakkeen kautta: Yhteydenottolomake.

 

Lautp ry etsii Sisällöntuottajaa

Työnkuvaus:

  • Edustusjoukkueen sosiaalisesta mediasta vastaaminen
  • Sisällöntuotanto koko seuran toiminnasta sosiaaliseen mediaan (fb ja IG) sekä seuran lehteen.
  • Markkinointiin liittyvät tehtävät 
  • Lisäksi seuran yleisiä tehtäviä, kuten tapahtumissa avustamista.

Työntekijällä tulee olla mahdollisuus 100% palkkatukeen (työttömyysaika vähintään 24 kk viimeisen 28 kk aikana)

Jos kiinnostuit paikasta, voit ottaa yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen emilia.ketvell@eklu.fi tai ottamalla yhteyttä lomakkeen kautta: Yhteydenottolomake.

TYÖKOKEILUPAIKAT

Työtaito ry: 

Työtaito ry:n Tää ja Nää pajalla pääset tutustumaan tuetusti kaupan alaan ja kirpputoritoiminnan monipuoliseen työhön. Työtehtävät ovat kirpputoritoimintaan liittyviä ja toimintaa tukevia työtehtäviä; asiakaspalvelua, siivous- ja järjestelytehtäviä, hinnoittelua, somistamista, tavaroiden varastointia, sosiaalisen median sisältöjen suunnittelua ja toteutusta sekä kierrätysmateriaalien uudelleen käyttöä, pieniä huonekalujen korjaus- ja tuunaustehtäviä. 

Sammontorin asukastilassa on avoinna  digiopastajan työkokeilumahdollisuus.


Kierrätyskeskus HyötyHallilla on avoinna työkokeilumahdollisuus, jossa tehtävinä myyntityö ja muut kierrätysmyymälän tehtävät.


Sammontorin asukastilassa on avoinna asukastilan työkokeilumahdollisuus. Tehtäviin kuuluu kahvinkeitto, asiakaspalvelu ja asukastilan siivous.


Ulkoaluetyöntekijän työkokeilumahdollisuus Kivisalmessa. Työtehtävät: tilojen tyhjennykset, kuormalavakierrätys ja ulkoaluetyöt.


Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Marja Jäppinen, marja.jappinen@ekta.fi, 040 751 2104 tai Anu Olkkonen, anu.olkkonen@ekta.fi, 040 723 6251