Volttikoulu

26.-28.2.2020


10-14 -vuotiaille

Volttileirillä harjoitukset koostuvat kehonhallinnasta, lihaskunnosta ja akrobaattisista liikeistä, esimerkkeinä: käsilläseisonta, kuperkeikat ja volttien alkeet. Leirillä keskitytään mm. volttiharjoittelun edellyttämien taitojen kehittämiseen, volttien alkeiden harjoitteluun oikeaoppisesti ja päästään myös hieman tutustumaan telinevoimisteluun.

Aloittelijoille ja harrastajille suunnatuilla lajileireillä on luvassa noin 10 tuntia lajiharjoittelua osaavien lajivalmentajien johdolla.

Yöleirien (sportti- ja lajileirit) ohjelmaan kuuluu myös oheisohjelmaa mm. avajaiset, kimpanvetäjäshow, leiridisco ja karaoke. Leirit huipentuvat perjantain leiriolympialaisiin, jonne kutsumme yöleiriläisten vanhemmat. Leiriläiset majoittuvat Imatralla Saimaan ammattiopistolla.

Mukaan mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Leirin hinta on 99 €

Leirin hintaan sisältyy: ruoat, ohjaus, vakuutus ja leirituote. 

Alennus
▪ Sisaralennus seuraavasta perheen lapsesta 5 €

Bussikuljetus

Järjestämme yöpyville leiriläisille bussikuljetuksen Lappeenrannasta  ke ja takaisin pe. Ilmoittaudu kyytiin muun ilmoittautumisen yhteydessä. Kyydin hinta on 7 €/ suunta.Ilmoittautuminen 20.1.-2.2. ilmoittautumislomakkeella

Lue lomakkeen yläpuolella olevat ohjeet huolellisesti. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee mainita mm. erityisruokavaliosta, allergioista, lääkehoidosta, ja huoltajien osallistumisesta perjantain leiriolympialaisiin (kahvitarjoilua varten). 

Viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä osallistujille lähetetään leirikirje, jossa ovat lisäohjeet, ohjelma ja maksukuitti.

Lisätiedustelut

Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry, puh. 046 6212 552 arkisin 8-16, toimisto(ät)eklu.fi