Liikuntaleirit

Talven 2021 liikuntaleiriä ei järjestetä koronan vuoksi

EKLU järjestää lasten liikuntaleirit 9.-11.6.2021 Imatralla

Vuonna 2021 järjestämme kesäliikuntaleirin 6-14 -vuotiaille lapsille. Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja toimimme sen mukaan. Lisätietoa leirien sisällöistä ja ilmoittautumisesta kerromme talven aikana. 

Liikuntaleireillä lapset pääsevät tutustumaan monipuoliseen liikuntaan ja iloiseen leirielämään koulujen loma-aikana. Leirillä toimitaan ryhmissä, joita ohjaavat tehtäviinsä koulutetut ryhmänohjaajat eli kimpanvetäjät. Kimpanvetäjät ottavat lapset vastaan saavuttaessa leirille, huolehtivat oman ryhmän lapsista läpi leirin ja majoittuvat lasten kanssa samaan majoitustilaan. Leirimajoitus ja ruokailut tapahtuvat Saimaan ammattiopistolla. Leirillä ruokaillaan viidesti päivässä.

Sportti- ja päiväleireillä lapset tutustuvat monipuolisesti eri liikuntamuotoihin. Leireillä liikutaan liikuntarasteilla lajien asiantuntijoiden opastuksella. Liikuntarasteja ohjaavat eteläkarjalaiset liikunta- ja urheiluseurat. Lajileireillä lapset osallistuvat yhden lajin toimintaan. Sportti- ja lajileireillä yövytään, päiväleirillä ei. Sportti- ja lajileirien oheisohjelmaan kuuluu torstaina leiridisco ja perjantaina leirin päättävät olympialaiset, jonne myös vanhemmat ovat tervetulleet.