Huomioitavaa hyvässä seuratoiminnassa

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

#SEURASYDÄN

Seurasydän on nimi ja teema kampanjalle, jonka tarkoituksena on innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja ympärilleen niin sosiaalisessa mediassa kuin omassa toiminnassaan.

Seurasydän kuvastaa siis rakkautta omaa seuraa kohtaan ja kertoo siitä, mitä kaikkea hyvää seuran ihmiset ympärilleen luovat. Seurat eivät toimisi ilman ihmisiä, jotka ovat mukana täydellä sydämellään. ​Sykkiikö sinulla Seurasydän?

Seurasydämen ideana on levitä ja näkyä urheiluseurojen ulkopuolelle sen jäsenten kautta. Seurasydäntä voivat kasvattaa niin juniorit, liikkujat, talkoolaiset, fanit, huippu-urheilijat, lajiliitot kuin kumppaniyritykset. Seuran toiminnassa mukana olevat voivat jakaa seuran hyvää, yhteisöllistä ilmapiiri myös seuran ulkopuolelle omissa sosiaalisen median kanavissaan #seurasydän-tunnisteen kanssa.

TEHDÄÄN YHDESSÄ SEURATOIMINNASTA NÄKYVÄÄ JA ARVOKASTA!!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

ET OLE YKSIN -

EPÄASIALLISEN KÄYTÖKSEN ENNALTAEHKÄISY

Väestöliiton ja suomalaisen urheilun yhteishankkeessa edistetään jokaisen oikeutta nauttia urheilusta turvallisesti sekä tulla kohdelluksi tasa-arvoisesti ja kunnioittavasti. Jaa tietoa seurassa, kuinka teillä huomioidaan tämä tärkeä asia ja mitä väyliä lapsilla ja nuorilla on avunsaantiin sitä tarvitessaan.  


MITEN TEIDÄN SEURASSA HUOMIOIDAAN YMPÄRISTÖASIAT?

Ilmasto- ja ympäristöteot kuuluvat meille jokaiselle – niin myös seuratoimintaan. Seuroilla on merkittävä rooli asennekasvattajina ja ihmisten osallistajina. Kokonaisuutena liikunta ja urheilu on Suomen suurin kansanliike. Kalkkiviivoille ei pidä jähmettyä: merkittävää työtä ympäristövaikutusten minimoimiseksi voi tehdä helpoilla ja arjen pienillä teoilla, sillä yhteisvaikutukset koko harrastuskentän mittakaavassa ovat huomattavat.

TARKISTA, KUINKA VOIT ENNALTAEHKÄISTÄ EPÄASIALLISEN KÄYTÖKSEN OMASSA SEURASSASI!
TESTAA, KUINKA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN TEIDÄN SEURA ON!
Lisää tietoa KEKEKOUTSISTA!