Ratsastus

26.-28.2.2020

10-14–vuotiaille aloittelijoille ja harrastajille
TÄYNNÄ! Varalle voi ilmoittautua

Vietä loman parhaat päivät harjoitellen lajileirillä ratsastusta.

Ratsastusleiri toteutetaan Imatran Ratsastajat ry:n tallilla. Leiriläisten käytössä on mukavat hevoset ja ponit. Päivien aikana harjoitellaan ratsastuksen perusasioita tasoryhmissä joko ulkokentällä, maneesissa tai maastossa säiden mukaan.

Ratsastusta leiriin mahtuu 2 tuntia, lisäksi ohjelmaan kuuluu hevosenhoitoa, teoriaa ja tietysti monenlaista puuhastelua tallissa. Tallilla vietetään sekä keskiviikkona että torstaina noin kuusi tuntia.


Yöleirien (sportti- ja lajileirit) ohjelmaan kuuluu myös oheisohjelmaa mm. avajaiset, kimpanvetäjäshow, leiridisco ja karaoke. Leirit huipentuvat perjantain leiriolympialaisiin, jonne kutsumme yöleiriläisten vanhemmat. Leiriläiset majoittuvat Imatralla Saimaan ammattiopistolla.

Mukaan mahtuu 14 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Leirin hinta on 165 €

Leirin hintaan sisältyy: majoitus, ruoat, ohjaus, vakuutus ja leirituote.

Alennukset leireistä
▪ Sisaralennus seuraavasta perheen lapsesta 5 €
Bussikuljetus

Järjestämme yöpyville leiriläisille bussikuljetuksen keskiviikkona välille Lappeenranta – Imatra ja perjantaina Imatra – Lappeenranta. Ilmoittaudu kyytiin muun ilmoittautumisen yhteydessä.
Kyydin hinta on 7 € suunta.
Ilmoittautuminen 20.1.-2.2. ilmoittautumislomakkeella


Lue lomakkeen yläpuolella olevat ohjeet huolellisesti. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee mainita mm. erityisruokavaliosta, allergioista ja lääkehoidosta.

Viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä osallistujille lähetetään leirikirje, jossa ovat lisäohjeet, ohjelma ja maksukuitti.


Lisätiedustelut

Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry, toimisto(ät)eklu.fi, p. 046 6212 552 arkisin 8-16