Nyrkkeily

26.-28.2.2020


PERUTTU

10-14–vuotiaille aloittelijoille ja harrastajille


Vietä loman parhaat päivät harjoitellen nyrkkeilyn saloja. Lajiharjoittelu toteutetaan Joutseno Boxing Club:n ohjaajien johdolla.

Nyrkkeilyn lajileirillä tutustutaan nyrkkeilyn perustekniikkaan yksilö- ja pariharjoitteina, sekä tehdään erilaisia nyrkkeilyä tukevia koordinaatio- ja kehonpainoharjoitteita. Leiri sopii niin vasta-alkajalle, kuin jo kokeneemmallekin harrastajalle. 

Yöleirien (sportti- ja lajileirit) ohjelmaan kuuluu myös oheisohjelmaa mm. avajaiset, kimpanvetäjäshow, leiridisco ja karaoke. Leirit huipentuvat perjantain leiriolympialaisiin, jonne kutsumme yöleiriläisten vanhemmat. Leiriläiset majoittuvat Imatralla Saimaan ammattiopistolla.

Mukaan mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Leirin hinta on 99 €

Leirin hintaan sisältyy: majoitus, ruoat, ohjaus, vakuutus ja leirituote.

Alennus
▪ Sisaralennus seuraavasta perheen lapsesta 5 €

Bussikuljetus

Järjestämme yöpyville leiriläisille bussikuljetuksen Lappeenrannasta  ke ja takaisin pe. Ilmoittaudu kyytiin muun ilmoittautumisen yhteydessä. Kyydin hinta on 7 €/ suunta.


Ilmoittautuminen 20.1.-2.2. ilmoittautumislomakkeella

Lue lomakkeen yläpuolella olevat ohjeet huolellisesti. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee mainita mm. erityisruokavaliosta, allergioista, lääkehoidosta, ja huoltajien osallistumisesta perjantain leiriolympialaisiin (kahvitarjoilua varten). 
Ilmoittautumisajan päätyttyä osallistujille lähetetään leirikirje, jossa ovat lisäohjeet, ohjelma ja maksukuitti.

Lisätiedustelut

Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry, puh. 046 6212 552 arkisin 8-16, toimisto(ät)eklu.fi