Kimpanvetäjät

Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry järjestää lasten ja nuorten liikuntaleirin Imatralla 23.-25.10.2019. Rekrytoimme leirille noin 30 kimpanvetäjää. Kimpanvetäjille järjestetään 22.10. koulutuspäivä.


Mihin tarvitaan kimpanvetäjiä?

Leiriläiset jaetaan ryhmiin, joissa he liikkuvat päivän mittaan. Jokainen ryhmä tarvitsee vastuullisia kimpanvetäjiä, jotka vastaavat omasta ryhmästään. Kimpanvetäjän tehtäviin kuuluu oman kimpan huolehtiminen ajallaan lajien suorituspaikoille, ruokailuun ja muihin tapahtumiin sekä erilaisia ohjaustehtäviä.  Kimpanvetäjä on lapsille luotettava ja turvallinen aikuinen, joka luo kimpan ilmapiirin sellaiseksi, että jokainen lapsi viihtyy leirillä!

Tarvitsemme leirille juuri sinun kimpanvetäjätaitojasi!

Kimpanvetäjänä voi toimia yli 16-vuotias henkilö. Kimpanvetäjäksi voit ilmoittautua tästä. Ilmoita itsesi mukaan, jos haluat olla mukana luomassa lapsille ikimuistoista leiriä! Voit mielellään houkutella myös ystäväsi mukaan vetäjäksi!

Kaikki kimpanvetäjät koulutetaan tehtäväänsä

Kimpanvetäjänä toimiminen tarjoaa arvokasta kokemusta lasten ohjaamisesta ja ryhmän johtamisesta. EKLU järjestää juuri leirin alla tiistaina 22.10. klo 12 - 17 koulutuspäivän. Kimpanvetäjät saavat tärkeää tietoa leirin käytännöistä sekä koulutusta lasten kanssa toimimiseen, ryhmän hallintaan ja liikunnan ohjaamiseen. Päivän aikana kimpanvetäjät pääsevät lisäksi liikkumaan ja tutustumaan toisiinsa.

Kimpanvetäjät saavat työstään 50 euron korvauksen sekä työtodistuksen ja ruokailevat ilmaiseksi leirin aikana. Kannattaa myös selvittää opiskelupaikastasi, saako kimpanvetäjänä toimimisesta suoritettua vapaavalintaisia opintoja.

Tiedustelut

Lasse Heiskanen
Leirijohtaja
Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry
p. 040 500 1849
lasse.heiskanen(ät)eklu.fi