Kärki-Leaderin teemahankkeiden haku

11.8.2020

Kärki-Leaderin teemahankkeiden haku auki 30.9. saakka

Kuinka saada nuoria mukaan yhdistyksen toimintaan? Tässä yksi mahdollisuus…

Yhdistys työllistää -teemahanke

Teemahankkeessa yhdistys voi työllistää 15-20 -vuotiaan nuoren kahdeksi viikoksi. Kahden viikon työpanos voidaan sopia tehtäväksi myös pidemmän ajan kuluessa. Yhdistys voi työllistää 1-2 nuorta. Nuoren voi palkata esimerkiksi ideoimaan yhdistykselle nuoria kiinnostavaa toimintaa tai tekemään tapahtuman mainontaa sosiaalisessa mediassa. Myös haittakasvien torjunta kyläyhdistyksissä voisi työllistää paikallisia nuoria.

Nuoren palkka sivukuluineen on kahden viikon ajalta 600 euroa/nuori. Tuki on 80 % eli yhdistyksen omarahoitusosuus on 120 euroa/nuori eli tuen määrä on 480 e. Omarahoitusosuus suoritetaan rahalla. 600 euron summasta maksetaan nuoren kahden viikon palkka, palkan sivukulut sekä tarvittavat vakuutukset. Hankkeessa yhdistyksille annetaan koulutusta työnantajavelvollisuuksista ja opastetaan palkanlaskennassa. Palkattavia nuoria opastetaan työelämätaidoissa.

Rahoitusmahdollisuus pieniin investointeihin – Toimintatonnit -teemahanke

Teemahanke on tarkoitettu yhdistysten pienille (n. 1 000-8 500 euron) investoinneille, joilla parannetaan harrastusmahdollisuuksia. Investoinnit voivat olla kone-, laite- ja kalustoinvestointeja sekä rakentamista tai remontointia. Tukea saa 60 % ja osan omarahoituksesta voi korvata talkootyöllä.

Lisätiedot:

https://karkileader.fi/teemahankkeet-2020

hanketyön koordinaattori 

Noora Harju 

puh. 050 351 8990 

noora.harju@karkileader.fi