Haetaan työvalmentajaa sekä perhe- ja harrasteliikunnan ohjaajaa

2.5.2022

Työvalmentaja

#Seurahommia -työllisyyshankkeeseen ajalle 1.8.-31.12.2022.

Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry:n työllisyyshanke auttaa yhdistämään työnhakijat ja yhdistykset sekä löytämään uusia mahdollisuuksia työllistyä ja työllistää palkkatuella. EKLU:n työllisyyshanke toimii koko maakunnan alueella työllistämispalveluiden tuottamisessa ja mahdollisuuksien luomisessa. Työllisyyshankkeen kautta kehitetään ja etsitään työpaikkoja liikuntaseurojen ja muiden rekisteröityjen yhdistysten monipuolisiin työtehtäviin. Hanke tähtää heikossa työmarkkina-asemassa olevien työttömien työnhakijoiden työllistymiseen ja osaamisen kehittämiseen. Tärkeä rooli on työntekijöiden avoimille työmarkkinoille työllistymisen tukemisessa työvalmennuksen ja työnetsinnän avulla.

EKLU:n työllisyyshankkeen painopistealueet ovat:

  • palkkatukityöpaikkojen etsiminen ja palkkatuella työllistäminen maakunnan rekisteröityihin yhdistyksiin
  • työnhakijoiden ja rekisteröityjen yhdistysten yhdistäminen
  • avoimille työmarkkinoille työllistymisen tukeminen ja edistäminen tai opiskeluiden aloittamisen tukeminen ja edistäminen työhönvalmennuksen ja työnetsinnän avulla.

Haemme hankkeeseen työvalmentajaa hankekoordinaattorin työpariksi.

Tehtävä edellyttää:

  • kokemusta ohjaus- ja neuvontatyöstä
  • valmentavaa työotetta
  • hyvät vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot
  • tuntemusta työllistämisen tukimuodoista
  • oman työn organisointitaitoja
  • ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Työaika: kokoaikatyö
Työn jatkuvuus: Määräaikainen 31.12.2022 asti (hanketyö). Työsuhdetta on mahdollista jatkaa 1.1.2023-31.12.2023, mikäli hanke saa jatkorahoituksen.
Palkan peruste: kiinteä palkka

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.5.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen sakari.pusenius@eklu.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankekoordinaattori Karoliina Ahtiainen (puh. 044 491 4851).

Hankkeen hallinnoijana toimii Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry ja hankkeesta vastaa aluejohtaja.


Perhe- ja harrasteliikunnan ohjaaja

Haemme liikunnanohjauksen ammattilaista kehittämään ja ohjaamaan EKLU:n uutta harrasteliikuntatoimintaa: alle kouluikäisten perheliikuntaa sekä harrastekerhoja ala- ja yläkouluikäisille oppilaille. Vastaat itsenäisesti toiminnan suunnittelusta ja ohjaamisesta. Ohjaat syyskuusta 2022 toukokuuhun 2023 noin 12 tuntia viikossa (koulujen loma-ajat pois lukien) maanantaista keskiviikkoon Taavetissa, Taipalsaarella ja Ruokolahdella. Ohjaus tapahtuu pääosin iltapäivisin. 

Tarjoamme perehdytyksen ja jatkuvan tuen työn toteuttamiseksi. 

Jätä vapaamuotoinen työhakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi tuntikorvauksesta 24.5. mennessä lasse.heiskanen@eklu.fi. Kilometrikorvausta ei erikseen makseta. Korvaus sisältää harrasteiden valmisteluun ja kehittämiseen liittyvät yhdessä sovittavat tehtävät. Palkka maksetaan toteutuneiden ohjaustuntien mukaan. 

Lisätiedot ja yhteydenotot (puhelimitse arkisin klo 8-15) 

Lasse Heiskanen, EKLU ry, lasten ja nuorten liikunnan kehittäjä 

lasse.heiskanen@eklu.fi  

puh. 0405001849 

Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry (EKLU) on maakunnallinen liikunnan ja urheilun asiantuntija-, kehittämis- ja yhteistyöjärjestö, jonka päätehtävänä on eteläkarjalaisten hyvinvoinnin edistäminen liikunnan ja urheilun avulla sekä liikuntakulttuurin elinvoimaisuuden ja monipuolisuuden varmistaminen.