Eräviikko goes Freeski - talvinen perheliikuntatapahtuma

Perheliikuntapahtuma järjestetään Freeskin laskettelukeskuksen hienoissa puitteissa. Tarjoamme lähialueiden ja hiihtolomaa täällä viettäville lapsiperheille iloisen talvisen liikuntapäivän. 

Osallistujat pääsevät kokeilemaan muun muassa lumikenkäilyä, lumilentopalloa, tandemhiihtoa, ekoaseammuntaa, pulkkamäen vauhtia ja pilkkimistä sekä seikkailemaan rastiradoille. Kodassa nuotion lämmössä maistellaan pakuriteetä.  Toimintapisteitä kiertämällä perhe voi ansaita palkinnon. Eläinmaskotit innostavat ja kannustavat lapsia tapahtumassa.

Tapahtuman toimintapisteet ovat maksuttomia. Freeski tarjoaa perheille alennuksia hissilipuista ja välinevuokrauksesta. Rinneravintola sekä makkara- ja lettupiste palvelevat.

Tapahtuma käynnistää 20.-26.2. järjestettävän Etelä-Karjalan Eräviikon, joka huipentuu 25.-26.2. järjestyksessään 65. Erähiihtoon.

Tapahtuman järjestävät EKLU:n lisäksi Freeski, Ruokolahden kunta, Erähiihtotoimikunta, Imatran ja Ruokolahden seurakunnat, MLL Imatra ja Ruokolahti, Vuoksenlaakson vammais- ja perhetyö, Imatran Pallo-Veikot, Ruokolahden Raju, Suomen Vapaa-ajan kalastajien Keskusjärjestö, Parikkalan 4H sekä Kaakkois-Suomen Rajamieskilta.