Tomi Sillanvuo seurakehittäjäksi

21.3.2023

Imatralainen Tomi Sillanvuo, 56 aloitti EKLU:n seuratoiminnan kehittäjänä. Tomin koulutus on kaupalliselta puolelta (KTM), urheilutietämystä hän on syventänyt opiskelemalla urheilumarkkinointia ja -managerointia.

Monelle eteläkarjalaiselle seuralle Tomi on ennestään tuttu; Imatran Ketterässä hän on toiminut toiminnanjohtajana ja mediavastaavana. Toiminnanjohtajana hän on työskennellyt myös Lappeenrannan Urheilu-Miehissä. Yrittäjän roolissa hän on tehnyt yhteistyötä monien seurojen kanssa viestinnässä ja markkinoinnissa, sekä nuorten urheilijoiden manageroinnin ja psyykkisen valmennuksen parissa. Urheilun parissa on tullut toimittua jo 8 vuotta.

Seurojen kehittämisen saralla Tomin vahvuuksia ovat mm. kouluttaminen, viestintä, markkinointi ja brändin luominen. Seuroja hän kannustaa ajassa pysymiseen ja uudistumiseen sekä toivoo rohkeutta katsoa oman laatikon ulkopuolelle. 

Vapaa-aikaa Tomi viettää mielellään mökkeillen Ruokolahdella sekä uutena harrastuksena mukaan on tullut Walkers nuorisotoiminta.

Tomi Sillanvuo Imatran Urheilutalon edustalla toisena työpäivänään
seurakehittäjä Tomi Sillanvuo