Kaakkois-Suomen ja Pietarin rajat ylittävän verkoston kehittäminen koripallossa

5.10.2021

”Vector Sport” -hanke yhteistyössä alueitten koripalloseurojen, akatemioiden ja liittojen kanssa järjestää kansainvälisen koripallon liikuntamatkailun seminaarin 21.10.2021 klo 11.-12.30 online muodossa. 

Tapahtuma kokoa yhteen Pietarin ja Kaakkois-Suomen koripallon seuroja ja yrityksiä, jotka toimivat liikuntamatkailun sektoreilla. Ohjelmassa esitetään koripallon potentiaali urheilun ja liikuntamatkailun näkökulmasta Kaakkois-Suomen ja Pietarin alueilla. 

Webinaarilla pyritään käynnistämään Etelä-Savon, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Pietarin välistä verkostoitumista koripallossa esittämällä rajat ylittävän liikuntamatkailun mahdollisuuksia, tehostamalla yritystoiminnan kehittämistä ja verkostoitumista kahden maan välillä.

Seminaarissa käsitellään Suomen ja Venäjän koripallomarkkinoita, yhteisiä markkinointitoimia, kestävän rajat ylittävän yhteistyön muotoja ja menetelmiä. 


YHTEYSTIEDOT
Violetta Silivanenko, projektipäällikkö, ESLI
violetta.silivanenko@esliikunta.fi, +358 44 34100741
www.vectorsport.org

Ilmoittautuminen:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeMpgaidcCHD4OnKb23M2drCNUsCeNU0O8eVZMifUh2HU5y0A/viewform


”Vector Sport” on hanke, joka toimii South -East Finland- Russia CBC 2014-2020 ohjelman raameissa, tavoitteena edistää alueilla liikuntamatkailua. Yhteiset markkinointitoimet, liike-, koulutus- ja rajat ylittävät urheilutapahtumat houkuttelevat eri kohderyhmiä matkustamaan rajojen yli, kehittämään kestävällä pohjalla yhteistyötä ja ystävyyssuhteita.