Lukuvuoden viimeisessä KotiKoutsissa pohditaan lahjakkuutta urheilussa - mitä se on?

7.3.2022

Vanhemmat ovat urheilijoiden tärkeimmät taustavoimat ja mahdollistavat lastensa harrastamisen. Kuinka vanhempana pystyt tukemaan nuoresi edistymistä urheilu-uralla? Liikunnanaluejärjestön Etelä-Karjalan Liikunnan ja Urheilun sekä paikallisen Etelä-Karjalan Urheiluakatemian vanhemmille suunnatut KotiKoutsi koulutukset jatkuvat helmikuussa. KotiKoutsi -koulutuksissa käsitellään aiheita, jotka tukevat ja lisäävät vanhempien osaamista sekä tietoutta nuorten urheilun eri teemoista. Tervetuloa mukaan urheilevien nuorten vanhemmat.

Lukuvuoden kolmannessa ja viimeisessä KotiKoutsi-illassa käsitellään lahjakkuutta urheilussa ja pohditaan mitä se on?

KotiKoutsi järjestetään tiistaina 22.3. klo 17.30-19.30 Teamsilla.

Vanhempainilta järjestetään teamsin välityksellä, jotta jokaisella eteläkarjalaisella vanhemmalla on mahdollisuus osallistua tapahtumaan.

Vanhempainiltaan voit osallistua vaikkapa lenkkipolulta käsin tai ruokaa tehdessä, sillä aktiivista osallistumista ei vaadita. Kysymyksiä pääsee toki esittämään ja niitä voi halutessaan laittaa jo etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. 

Ilmoittaudu mukaan


Kasvata urheilijaksi - materiaali 

Kasvata urheilijaksi – vanhemmat nuoren tukena -materiaali on rakennettu Suomen Olympiakomitean toimesta urheilijanuorten vanhemmille. Vanhempien rooli nuoren urheilijan rinnalla on keskeinen ja Kasvata urheilijaksi -materiaali tarjoaakin vanhemmille tukea siihen, miten nuorta voisi parhaiten kannustaa ja rohkaista kohti urheilu-uraa ja samalla huolehtia, että perusasteen ja toisen asteen opinnot tulevat suoritettua. Materiaali on osa Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelman sisältökokonaisuutta, johon kuuluvat Kasva urheilijaksi -sisällöt yläkouluikäisille sekä Kehity huippu-urheilijaksi -sisällöt toisen asteen urheilijoille. 

Kasvata urheilijaksi e-kirjan voit ladata tästä.