Haetaan fysioterapeuttia urheiluakatemiatoimintaan

25.2.2022

Haetaan fysioterapeuttia urheiluakatemiatoimintaan 


Etelä-Karjalan Urheiluakatemia on Suomen Olympiakomitean hyväksymä kasvattajaurheiluakatemia, joka toimii Etelä-Karjalan alueella. Toiminnassa on mukana yhteensä reilu 600 urheilijaa, urheiluseuroja ja valmentajia sekä oppilaitoksia. Toimintaa koordinoi liikunnan aluejärjestö Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry. Suunnitelmallisella yhteistyöllä verkostossa mahdollistetaan urheilijoiden kaksoisura sekä laadukas valmentautuminen. Urheiluakatemiat tarjoavat urheilusta innostuneille tavoitteellisille nuorille alustan, jossa on turvallista kasvaa ja kehittyä ja tavoitella myöhemmin myös huippu-urheilumenestystä. 


Haemme fysioterapeuttia ostopalvelusopimuksella urheiluakatemiatoimintaan valmentautumisen tueksi. Hakijalta odotetaan kilpa- ja huippu-urheilu tuntemusta sekä jonkin verran kokemusta urheilun parissa työskentelystä. Työ sijoittuu Imatralle ja Lappeenrantaan. 


Työnkuvan painopisteitä ovat seuraavat osa-alueet: 

  • Harjoitettavuuskartoituksien toteuttaminen (Lue lisää harjoitettavuuskartoituksesta tästä)
  • Fysiikka-aamujen valmennus 
  • Lajiyhteistyö 

Toimenkuva on uusi ja sisältää myös kehittämistyötä, mutta pääpaino on yllä mainituissa sisällöissä. Työ kestää 1.4.2022-31.1.2023, poisluettuna kesä- ja heinäkuu, jolloin toiminta tauolla. Työtunnit sopimuksen ajanjaksolle ovat enintään 300 tuntia. Sopimus tehdään henkilölle ostopalvelusopimuksena yrityksen (toiminimi, osakeyhtiö tms.) kanssa.  

Tarjoukset tulee jättää 13.3.2022 mennessä alla oleviin sähköpostiosoitteisiin näillä tiedoin: henkilötiedot ja cv, yrityksen nimi, y-tunnus, tuntikorvaus (€/h) ja vapaamuotoinen hakemus.  

Lisätiedot:  

Elina Sinisalo , elina.sinisalo@eklu.fi, 040 952 4843

Hanna Ropo, hanna.ropo@gmail.com, 050 599 6378