Asiantuntijatoiminta osana valmennusta: fysiikka-aamuista monipuolisuutta harjoituksiin

24.10.2022

Urheiluakatemian harjoituksissa on tarjolla kolme kertaa viikossa fysiikka-aamu, jota urheilijat ja lajit voivat hyödyntää omassa harjoitusohjelmassaan.

Lappeerannassa tiistaisin on tarjolla Kahilanniemen telinevoimistelusalilla kaikille lajeille sopiva kehonhallintatreeni, jossa pääsee monipuolisesti haastamaan itseään erilaisissa taidoissa ja liikkeissä sekä kehittämään voimaa voimistelusalin ympäristöä hyödyntäen. Valmentajana aamuissa toimii Hanna Ropo, joka vastaa urheiluakatemian asiantuntijatoiminnan koordinaattorina ja psyykkisenä valmentajana.

Keskiviikkoaamuissa pidetään rempparyhmä Urheilutalolla fysioterapeutti Janne Mäkisen ohjaamana.

Perjantaisin puolestaan fysiikka-aamun teemana on kehon- ja mielenhuolto, jolloin erilaisten kehonhuoltoharjoitusten ohella tehdään myös psyykkisiä harjoituksia. Valmentajana toimii perjantaiaamussa myös Hanna Ropo.

Imatralla puolestaan tiistain ja keskiviikon fysiikka-aamut ovat voimaharjoittelusisältöisiä. Harjoituksissa voi tehdä omaa voimaharjoitteluohjelmaa valvotusti tai fysiikka-aamujen valmentajana toimiva Tero Pusa tekee harjoitusohjelman ja ohjaa voimaharjoittelun perusteita. Perjantaisin myös Imatralla toimii rempparyhmä fysioterapeutti Janne Mäkisen ohjaamana.


Kuvat: Essi Kultanen

Kahilanniemen harjoitukset
Kahilanniemen harjoitukset
Hanna Ropo
Tero Pusa
Kahilanniemenharjoitukset
Kahilanniemen harjoitukset