Fysioterapia

Fysiokaari Lappeenranta Oy 

Fysiokaari Lappeenranta Oy tarjoaa sinulle laadukkaita ja monipuolisia
fysioterapiapalveluja treeniohjelmasi ja palautumisesi huomioiden.

Fysioterapian erikoisosaamisemme:
-Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia
-Urheiluvammojen kuntoutus
-Alaraajafysioterapia
-Moderni kipufysioterapia, pitkittyneiden kiputilojen hoito
-Tanssifysioterapia
-Fasciamanipulaatio (Stecco)
-Yksilöllinen valmennus
-Teippaukset

Fysioterapeuttimme:
Iiro Härkönen
Pirjo Junnola
Mikko Tynkkynen
Satu Viiru

Fysioterapiaan voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. Käytössämme on
Kelan suorakorvausmenettely.
Ft. 60 min. 65 e
Ft. 45 min. 60 e
Akatemian urheilijat saavat hinnoistamme -10 % alennuksen.

Fysiokaari Lappeenranta Oy, Urheilukatu 5, 53100 Lappeenranta
@fysiokaarilappeenranta
etunimi.sukunimi@fysiokaari.fi
Ajanvaraukset p. 050 544 8000 tai www.fysiokaari.fi
Kerrothan aikaa varatessasi, että olet urheiluakatemialainen. :)

********************************************************

Sputnik Fysio 


Urheilufysioterapia – Akatemian urheilijoille 50€ / käynti. 


Yhteistyössä urheilijan sekä valmennuksen kanssa. Urheilufysioterapia toteutetaan sekä vastaanotolla, että urheilijan lajiympäristössä. Urheilufysioterapeutti on liikkeen asiantuntija ja voi antaa valmennukselle ja urheilijalle tärkeää tietoa kuormitukseen, tekniikkaan ja muuhun harjoitteluun liittyvistä asioista.

Urheilufysioterapiaan kuuluu:

Ennaltaehkäisevä kuntoutus: Tähän kuuluu kokonaisvaltainen kuormituksen seuranta; oikeiden liikemallien harjoittelu sekä valmennuksen ja urheilijan kanssa harjoituskalenterin suunnitteluun osallistuminen. Tähän kuuluu myös vahvasti suorituskykyä tukeva ja parantava harjoittelu.

Vamman jälkeinen kuntoutus: Vamman tai mahdollisen operaation jälkeinen akuutin vaiheen kuntoutus. Esimerkiksi trauman aiheuttamien tai lihasvammojen ja niiden akuutin vaiheen toiminnalla voidaan vaikuttaa paljon siihen, miten vamma paranee.

”Return to sport” protokollat: Kun suunnitellaan paluuta lajin pariin, se tulee tehdä järkevästi ja asteittain. Ensin tulee tietää lajin vaatimustaso sekä meneillään oleva harjoitusjakso ja sen tavoitteet. Akuutin lihasvamman, kipsauksen tai aivotärähdyksen jälkeen on hyvä toteuttaa hyvin suunniteltua pelille paluun protokollaa, joka luodaan aina yhdessä urheilijan tavoitteiden mukaisesti. Näin varmistutaan siitä, että urheilija on loukkaantumisen jälkeen vähintäänkin yhtä hyvässä kunnossa kuin ennen loukkaantumistaan ja saadaan ennaltaehkäistyä uusiutuvat vammat.


Teippaukset: Meillä käytössä urheiluteippauksen eri muodot. Dynamic Tape, Kinesioteippi, Leukotape yms urheiluteippauksen muodot.

Hierontapalvelut

-30 min / 28 €;  45 min / 38 €,  60 min / 50 €.

Hierojillamme on vuosien kokemus huippu- ja ammattiurheilijoiden kanssa toimimisesta. Urheiluhieronta ja klassinen hieronta kuuluvat heidän toimintaansa ja he toimivat mielellään yhteistyössä osana valmennustiimiä ja toteuttavat valmentajien ja urheilijoiden toiveita.

Yhteystiedot löydät täältä.

********************************************************************

Terveystalo

Terveystalo toimii Seuran yhteistyökumppanina ja tarjoaa Seuran jäsenille ja heidän läheisilleen saumattoman ja kokonaisvaltaisen terveydenhuollon. Seuran ja Terveystalon yhteisenä tavoitteena on auttaa urheilijoita saavuttamaan tavoitteensa. Terveystalosta Seuran jäsenet ja heidän läheisensä saavat ammattitaitoisen, joustavan ja nopean palvelun vammojen ja tapaturmien hoitoon. 

Ensisijainen hoitopaikka on Terveystalo Lappeenranta, Brahenkatu 3, 2krs.

Aukioloajat:  

ma–to  7.30 - 19

pe  7.30 - 18

la  9 - 13

Ajanvaraus:   030 6000 ensisijaisesti ajanvaraus valtakunnallisen varausnumeron kautta. Mainitsee aikaa varatessasi olevasi Etelä-Karjalan Urheiluakatemian urheilija.

Fysioterapeutti  Jussi Kurronen 040 841 7489