Sputnikfysio

Sputnikfysio 


Yhteistyössä urheilijan sekä valmennuksen kanssa. Urheilufysioterapia toteutetaan sekä vastaanotolla, että urheilijan lajiympäristössä. Urheilufysioterapeutti on liikkeen asiantuntija ja voi antaa valmennukselle ja urheilijalle tärkeää tietoa kuormitukseen, tekniikkaan ja muuhun harjoitteluun liittyvistä asioista.

Urheilufysioterapiaan kuuluu:

Ennaltaehkäisevä kuntoutus: Tähän kuuluu kokonaisvaltainen kuormituksen seuranta; oikeiden liikemallien harjoittelu sekä valmennuksen ja urheilijan kanssa harjoituskalenterin suunnitteluun osallistuminen. Tähän kuuluu myös vahvasti suorituskykyä tukeva ja parantava harjoittelu.

Vamman jälkeinen kuntoutus: Vamman tai mahdollisen operaation jälkeinen akuutin vaiheen kuntoutus. Esimerkiksi trauman aiheuttamien tai lihasvammojen ja niiden akuutin vaiheen toiminnalla voidaan vaikuttaa paljon siihen, miten vamma paranee.

”Return to sport” protokollat: Kun suunnitellaan paluuta lajin pariin, se tulee tehdä järkevästi ja asteittain. Ensin tulee tietää lajin vaatimustaso sekä meneillään oleva harjoitusjakso ja sen tavoitteet. Akuutin lihasvamman, kipsauksen tai aivotärähdyksen jälkeen on hyvä toteuttaa hyvin suunniteltua pelille paluun protokollaa, joka luodaan aina yhdessä urheilijan tavoitteiden mukaisesti. Näin varmistutaan siitä, että urheilija on loukkaantumisen jälkeen vähintäänkin yhtä hyvässä kunnossa kuin ennen loukkaantumistaan ja saadaan ennaltaehkäistyä uusiutuvat vammat.

Hinta:

Urheilufysioterapia – Akatemian urheilijoille 50€ / käynti


Teippaukset: Meillä käytössä urheiluteippauksen eri muodot. Dynamic Tape, Kinesioteippi, Leukotape yms urheiluteippauksen muodot.

Hierontapalvelut

-30 min / 28 €;  45 min / 38 €,  60 min / 50 €.

Hierojillamme on vuosien kokemus huippu- ja ammattiurheilijoiden kanssa toimimisesta. Urheiluhieronta ja klassinen hieronta kuuluvat heidän toimintaansa ja he toimivat mielellään yhteistyössä osana valmennustiimiä ja toteuttavat valmentajien ja urheilijoiden toiveita.

Yhteystiedot löydät täältä.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠