Varhaiskasvatuksen liikuntavastaavien tapaaminen

  • ke 27.1.2021 klo 13:3015:30
  • verkossa

Etelä-Karjalan varhaiskasvatuksen liikuntavastaavien tapaaminen  

keskiviikko 27.1.2021 klo 13.30 – 15.30 

etätilaisuus 
Vuoden ensimmäinen liikuntavastaavien maakunnallinen tapaaminen toteutetaan etätilaisuutena. Tarjolla käytännön läheisiä vinkkejä lasten liikuntataitojen tukemiseen varhaiskasvatuksessa sekä mahdollisuus päästä jakamaan kokemuksia toisten kasvattajien kanssa.OHJELMA 

Esittäytymiskierros ja ajankohtaisia asioita

Lasten liikunnan edistäjä varhaiskasvatuksessa -ammattitutkinto

Etelä-Karjalan varhaiskasvattajilla on mahdollisuus hakea maksuttomasti oppisopimuksena toteutettavaan 150 op tutkintoon tammikuun  2021 loppuun mennessä. Koulutus alkaa maaliskuussa 2021 ja kestää noin 1,5 vuotta. Lisätietoja eklu.fi ja Lasten liikunnan edistäjä varhaiskasvatuksessa - Vierumäki (vierumaki.fi)
Koulutusohjelmaa ja siihen hakemista esittelee Vierumäen urheiluopiston kehittämispäällikkö Ilkka Aho.

Motoristen perustaitojen tukeminen lattiateippausten avulla 

Aiheeseen johdattelevat Sikke Korhonen (varhaiskasvatuksen liikunnan asiantuntija EKLU) ja Emilia Ketvell (varhaiskasvatuksen fysioterapeutti, Vipinää ja Kipinää -hanke). Pienryhmissä pohditaan eri ikäisten kanssa hyödynnettäviä teippauksia. 

Seikkailudiplomi                                         

Seikkailudiplomia esittelevät sen tekijät (Mikko Tilli, Anu Heinonen Lappeen koulu ja Jenna Backman Vipinää ja kipinää -hanke) ja osallistujat pääsevät keskustelemaan materiaalin hyödyntämisestä varhaiskasvatuksessa ja vanhempien kanssa tehtävässä yhteistyössä. Seikkailudiplomin avoimet ja maksuttomat materiaalit valmistuvat tammikuussa 2021. 


Ilmoittautuminen tapaamiseen 20.1.2021 mennessä Ilmoittautumislomakeella

Ilmoittautuessasi merkkaa lisätietoja kohtaan minkä ikäisten lasten kanssa toimit. Jaamme osallistujat ryhmätyöstöihin ja -keskusteluihin sen mukaan. 


lisätietoja 

Lasse Heiskanen
Lasten ja nuorten liikunnan kehittäjä, EKLU
lasse.heiskanen@eklu.fi
puh. 0405001849