Tue keskittymiskykyä aivoergonomialla -koulutussarja

  • 19.9.20.11.2024
  • Verkossa

Vuoden 2024 SuperSyksynä Buusti360 toteuttaa työyhteisöille professori ja aivotutkija Minna Huotilaisen kanssa koulutussarjan keskittymiskyvyn tukemisesta aivoergonomialla. Koulutussarja toteutetaan virtuaalisesti.

Koulutussarjan maksuton tutustumisjakso lähetään Henkilöstöliikunnan verkostotapaamisen yhteydessä 19.9.2024. Varsinainen koulutussarja koostuu kahdesta videoluennosta sekä verkko-oppimisympäristön sisällöistä. Koulutussarja on käytettävissä 90 päivää julkaisuajankohdasta.

 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Koulutussarjan aikataulu

19.9.2024 Keskittymiskyvyn tukeminen aivoergonomialla -tutustumisjakso

Työelämän mullistukset sekä työn pirstaleisuus tuovat haasteita keskittymiskyvyllemme. Miten voisin tukea keskittymiskykyäni? Koulutussarjan tutustumisjakso pidetään osana valtakunnallista henkilöstöliikuntaverkoston tapaamista. 

23.10.2024 Aivoergonomiaa tukeva työn rytmittäminen - osa 1

Nopeampia täsmäratkaisuja oman työn rytmittämiseen ja työpäivän tuunaamiseen keskittymiskyvyn ja samalla tehokkuuden optimoimiseksi.

20.11.2024 Kestävä työura ja aivoterveys - osa 2

‘’Jaksanko tätä työtä vielä kymmenen vuoden päästä?’’ Kestäviä työkaluja ja toimintatapoja oman työn ja keskittymiskyvyn johtamiseen.

Koulutuksen sisältö ja materiaali ovat työyhteisönne käytössä julkaisuajankohdasta 90 päivää eteenpäin.