Hyvää liikkeellä -seminaari

Tervetuloa liikunnalliseen seminaariin, jossa saat uusia työkaluja ja näkökulmia lasten ja nuorten liikuttamiseen, kuulet hyviä käytäntöjä ja pääset verkostoitumaan muiden toimijoiden kanssa! Seminaari toteutetaan Olympiastadionin legendaarisessa miljöössä.

Ohjelma on suunnattu varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen henkilöstölle sekä harrastamisen ja liikkumisen edistämisen parissa työskenteleville. Päivä koostuu luennoista, työpajoista ja verkostoitumisesta.

Maksuton seminaari sisältää aamukahvit ja ohjelman. Lounas on omakustanteinen. Lounas toteutetaan porrastetusti ja lounastauolla pääsemme myös lyhyelle esittelykierrokselle Olympiastadionilla.

Ohjelma

9.00 Kahvit

9.20 Tervetuloa

9.30 Hyvän huomaamisen voima: lapsen ja nuoren vahvuudet keskiöön, Mari Thure

Hyvän huomaaminen koostuu kolmesta stepistä: vahvuusmielestä, vahvuuskielestä ja vahvuusdokumentoinnista. Kaikki lähtee siitä, mihin kiinnitämme huomiota ja mitä haluamme nähdä lisää. Jokainen haluaa onnistua ja tulla nähdyksi hyvällä – vahvuuskielen avulla tunnistamme yksilöllisiä vahvuuksia ja rikastamme positiivista palautetta. Vahvuusdokumentointi antaa mahdollisuuden palata onnistumisiin myös jälkikäteen ja luoda myönteistä tarinaa sekä yksilöillä, että yhteisöissä.

10.30 Hankehelmet - Parhaat käytännöt liikunnallisten hankkeiden parista!

11.20 Liikunnan aluejärjestöt kuntien tukena

11.30 Lounas (omakustanteinen) + Stadion kierros porrastetusti

13.00 Teemapajat I

13.45 Siirtymä

14.15 Teemapajat II

15.00 Seminaari päättyy

Tutustu työpajoihin ja ilmoittaudu mukaan

180 paikkaa täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Seminaarin järjestävät yhteistyössä Etelä-Suomen aluehallintovirasto, Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, Hämeen Liikunta ja Urheilu ry, Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry, Kymenlaakson Liikunta ry sekä Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry.