Hyödynnä Some Seuratoiminnassa

  • ke 17.3.2021 klo 17:3020
  • verkossa

Kaksi osainen some-työpaja seuroille, jossa voit osallistua joko molempiin koulutusiltoihin tai pelkästään toiseen. 

1. Työpaja ke 17.3. klo 17.30-20.00,  zoomissa 

Hyödynnä some seuratoiminnassa
Tästä työpajasta saat perusosaamista sosiaalisen median hyödyntämiseen urheiluseuratoiminnasta. Käymme läpi Suomen yleisimmät some-kanavat ja niiden perusteet. Työpaja sisältää viestinnän ja markkinoinnin perusasioita suunnitelmallisuudesta ihan yksittäisiin vinkkeihin. Pääasiassa keskitymme maksuttomaan julkaisemiseen ja edulliseen mainontaan. Työpajassa jaamme kokemuksia myös muiden seurojen kesken. Sisältää ennakkotehtävän sekä pari- ja/tai ryhmätyöskentelyä.

Ilmoittaudu mukaan

Koulutus järjestetään osana ESR-rahoitteista SYKÄYS-hanketta. 

Koulutus on osallistujille maksuton!


2. Työpaja ke 24.3. klo 17.30-20.00, zoomissa

Markkinointiviestinnällä Uutta Puhtia Seuratoimintaan

Onko urheiluseurallasi aktiivinen some? Tiedätkö, millainen sisältö houkuttelee juuri sinun seuraajiasi? Työpajassa tutkimme, miten hyödynnät some-maailmaa juuri sinun seurallesi vielä paremmin. Rakennamme yhdessä seuran brändiä kirkkaammaksi, tutustumme some-mainontaan ja somekanavien analytiikkaan. Työpajassa jaamme myös kokemuksia myös muiden seurojen kesken. Sisältää ennakkotehtävän sekä pari- ja/tai ryhmätyöskentelyä.

Asiantuntijana ja sparraajana työpajoissa toimii Tampereen Ammattikorkeakoulun liikuntakeskusvastaava, Liikuntamedian yrittäjä, Helena Collin (LiTM), joka tekee viestintää ja somea työssään päivittäin. Collin on sparrannut useita urheiluseuroja ja liikunta-alan yrityksiä sosiaalisen median hyödyntämisessä. Collin kouluttaa viestintää ja somea Varalan Urheiluopistossa ja Haaga-Helia Ammattikorkeakoulussa.