Testilaitteet ja -mittarit

nykyaikaiseen harjoitteluun ja testaamiseen

 

TESTILAITTEET JA MITTARIT

 

Kevään 2019 aikana teemme promokiertueen laitteiden kanssa - tilaa seuralle tai joukkueellesi maksuton testauskäynti! Inbody-laite ei ole mukana promokiertueella.

 

 

OPTOJUMP Next perusjärjestelmä (1m)

Ponnistusvoiman ja voimantuoton mittaamiseen, reaktiotesteihin, askelpituuden ja -frekvenssin mittaamiseen. Mittaustietoon synkronoitu videokuva tuo testaukseen myös laadullisen komponentin eli suoritustekniikan analysoinnin. Optiset sensorit mahdollistavat testien suorittamisen lajinomaisella alustalla.
Lisätietoa www.optojump.com

 

INBODY Kehon koostumuksen mittaus

Kehonkoostumuksen selvittämiseen ja muutosten seurantaan, laite mittaa luotettavasti mm: rasvattoman ja lihasmassan, rasvakudoksen määrän ja rasvaprosentin, kehon nesteet/vedet, lihastasapainon (kädet, jalat ja keskivartalo), raajojen puolierot, segmentaalisen lihasjakauman (kädet, jalat, keskivartalo), perusaineenvaihdunnan, kehon painoindeksin, kehon solupainon ja viskeraalirasvan. Lisätietoa www.inbody.fi

 

FITLIGHTTRAINER

Valokennojärjestelmä lajinomaiseen harjoitteluun ja testaamiseen. Vesitiiviillä ja iskunkestävillä kennoilla voidaan harjoittaa ja testata mm. nopeutta, sekä reaktio- ja havainnointikykyä.
Lisätietoja sf-company.fi/testilaitteet/valokennot/fitlighttrainer

 

KÄYTÖSSÄ MYÖS

  • Polar H10 sensorit kestävyyden ja sykkeiden mittaamiseen

  • Laktaattimittari veren maitohappopitoisuuden seurantaan sormenpääverinäytteestä

 

Tiedustelut: Elina Sinisalo, p. 040 952 4843, elina.sinisalo(ät)eklu.fi EKLU ry