Työllisyyshanke

1.1.2021-31.12.2023

Maakunnallinen liikunnan ja urheilun työllisyyshanke tarjoaa seuroille ja muille yhdistyksille mahdollisuuden palkkatuella työllistämiseen. Työnantajina toimivat urheiluseurat, joiden valtuuttamina EKLU hoitaa palkkatukeen liittyviä asioita heidän puolestaan. 

Hanke toimii koko maakunnan alueella työllistämispalveluiden tuottamisessa ja mahdollisuuksien luomisessa. Hankkeen kautta luodaan työpaikkoja urheiluseurojen monipuolisiin työtehtäviin. Hankkeen kohderyhmään kuuluvat ensisijaisesti vähintään 24 kuukautta 28 kuukauden aikana työttömänä olleet alle 30 v. henkilöt sekä muut mahdolliset kohderyhmään kuuluvat henkilöt. Tukimuoto on pääsääntöisesti 100 % palkkatuki. 

Ennen palkkatukipaikan avaamista työllistävä seura määrittää työtehtävät ja millaista osaamista työnhakijoilta odotetaan. Työtehtävien räätälöinti on myös mahdollista työsuhteen aikana. 

Työllisyyshankkeen keskeisimmät yhteistyötahot ovat Kaakkois-Suomen TE-toimisto, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, maakunnan urheiluseurat ja liikuntajärjestöt, kunnat, oppilaitokset, yritykset, muut työllisyys-toimijat ja työllisyyshankkeet.  


Sami Käkränen

työllisyyshankkeen koordinaattori

p. 044 491 4851
sami.kakranen(ät)eklu.fi