Koiraleiri

26.-28.2.202010-14 -vuotiaille aloittelijoille ja harrastajille

Koiraleiri sisältää koira-aiheista ohjelmaa ja mukavaa yhdessäoloa. Leireillä harjoitellaan muun muassa agilityä, rallytokoa ja doboa. Lisäksi leireillä opetellaan koiran palkitsemista sekä koiranesittämistaitoja, joista voi kilpailla junior handlerissä.

Lapsella tulee olla mukana oma koira, jota lapsi pystyy hallitsemaan hyvin. Koiran täytyy olla vähintään vuoden ikäinen ja sääntöjen mukaan rokotettu. Koirille pitää olla häkki (metalli/kevytmetalli häkki). Leiriläiset ja koirat majoittuvat sisätiloissa.

Huomaathan, että järjestäjän leirivakuutus koskee vain lapsia. Koirat ei ole vakuutettuja järjestäjän taholta, vaan osallistuja vastaa itse koiran vakuutuksesta.

Yöleirien (sportti- ja lajileirit) ohjelmaan kuuluu myös oheisohjelmaa mm. avajaiset, kimpanvetäjäshow, leiridisco ja karaoke. Leirit huipentuvat perjantain leiriolympialaisiin, jonne kutsumme yöleiriläisten vanhemmat. Leiriläiset majoittuvat Imatralla Saimaan ammattiopistolla.

Yöleirit alkavat ke klo 9.30 ja päättyvät pe klo 12.30.

Mukaan mahtuu 14 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. 


Koirien kuljettaminen leiribussissa mahdollisten allergioiden takia ei ole mahdollista.

Leirin hinta on 99 €

Leirien hintoihin sisältyvät: majoitus (sportti- ja lajileirit), ruoat, ohjaus, vakuutus ja leirituote.

Alennus
▪ Sisaralennus seuraavasta perheen lapsesta 5 €

Ilmoittautuminen 20.1.-2.2. ilmoittautumislomakkeella

Lue lomakkeen yläpuolella olevat ohjeet huolellisesti. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee mainita mm. erityisen tuen tarpeesta, erityisruokavaliosta, allergioista, lääkehoidosta, ja huoltajien osallistumisesta perjantain leiriolympialaisiin (kahvitarjoilua varten). Viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä osallistujille lähetetään leirikutsu, jossa ovat lisäohjeet, ohjelma ja maksukuitti.

Lisätiedustelut

Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry, puh. 046 621 2552 arkisin 8-16, toimisto(ät)eklu.fi