Akrobatia

26.-28.2.2020

PERUTTU

10-14–vuotiaille aloittelijoille ja harrastajille

Vietä loman parhaat päivät harjoitellen akrobatiaa The Voiman osaavien ohjaajien johdolla!

Laji- ja sitä tukevaa harjoittelua leiriin mahtuu noin 10 tuntia. Leirille voivat osallistua niin aloittelijat kuin harrastajatkin.

Tunneilla harjoitellaan lattia-akrobatian alkeita (osaamisen mukaan myös jatkotason) sekä parin kanssa että itsekseen ja ryhmissä: kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, päälläseisontaa, erilaisia pyramideja, käsilläseisontaa jne. Sisältää myös venyttelyosuuksia sirkustyyliin.

Yöleirien (sportti- ja lajileirit) ohjelmaan kuuluu myös oheisohjelmaa mm. avajaiset, kimpanvetäjäshow, leiridisco ja karaoke. Leirit huipentuvat perjantain leiriolympialaisiin, jonne kutsumme yöleiriläisten vanhemmat. Leiriläiset majoittuvat Imatralla Saimaan ammattiopistolla.

Mukaan mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Leirin hinta on 150 €

Leirin hintaan sisältyy: majoitus, ruoat, ohjaus, vakuutus ja leirituote.

Alennus
▪ Sisaralennus seuraavasta perheen lapsesta 5 €

Bussikuljetus

Järjestämme yöpyville leiriläisille bussikuljetuksen keskiviikkona välille Lappeenranta – Imatra ja perjantaina Imatra – Lappeenranta. Ilmoittaudu kyytiin muun ilmoittautumisen yhteydessä.
Kyydin hinta on 7 € suunta.

Ilmoittautuminen 20.1.-2.2. ilmoittautumislomakkeella


Lue lomakkeen yläpuolella olevat ohjeet huolellisesti. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee mainita mm. erityisruokavaliosta, allergioista ja lääkehoidosta.

Viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä osallistujille lähetetään leirikirje, jossa ovat lisäohjeet, ohjelma ja maksukuitti.


Lisätiedustelut

Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry, toimisto(ät)eklu.fi, p. 046 621 2552  arkisin 8-16