Alueseminaari 3.-5.11.2020

Liikunnan aluejärjestöt yhteistyössä Länsi- ja Sisä-Suomen sekä Etelä-Suomen aluehallintovirastojen kanssa toivottavat teidät lämpimästi tervetulleeksi Liikkuva opiskelu –alueseminaariin!

Liikkuva opiskelu –alueseminaari järjestetään 3.-5.11.2020 VikingMariellalla (Helsinki-Tuhkolma-Helsinki). Risteilyn aikana kouluttaudut ja verkostoidut yhdessä muiden Liikkuva opiskelu –toimijoiden kanssa, nautit Itämeren tunnelmasta ja herkuttelet buffetissa, tämän lisäksi pääset piipahtamaan Tukholmassa. Seminaari Itämeren aalloilla on tarkoitettu ensisijaisesti toisen asteen opettajille ja sidosryhmille, mutta tervetulleita ovat myös kaikki muut aiheesta kiinnostuneet!

Seminaarin pääpuhujana kuullaan Aivot liikkeelle –kirjan kirjoittajaa Hannu Moilasta. Ensimmäisen päivän ohjelmassa saat lisäksi valita kolmeen työpajasessioon mieleisimmät aiheet 27 työpajan valikoimasta. Toisena päivänä pääset seikkailemaan Tukholmaan Liikkuvan opiskelun merkeissä ja illalla vaihdetaan tietoa hankkeista.

Risteilemään lähdetään Helsingistä Katajanokan satamasta, aloitamme tiistaina 3.11.2020 yhteisellä lounaalla laivassa klo 12.30 ja risteily päättyy torstaina meriaamiaiseen, laiva saapuu Helsinkiin takaisin klo 10.10. Risteilyn hinta määrittyy valitsemasi hyttiluokan mukaan ja sisältää ohjelmassa lukevat ruokailut.

Tarkemman aikataulun työpajavalikoimineen hintoineen löydät osoitteesta https://www.hlu.fi/laivaseminaari/

Ilmoittautuminen 14.9. mennessä 

Huomaathan, että risteilylle mahtuu enintään 300 matkustajaa ja risteily varattiin viime vuonna täyteen.