Nuoret

Nuorille EKLU tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia mielekkääseen tekemiseen ja oman osaamisen kehittämiseen liikunnan ja urheilun parissa.

Koulutustarjontaa EKLU:lla on nuorille urheilijoille, ohjaajille tai valmentajille ja tapahtuman järjestämisestä kiinnostuneille. Välkkäri-koulutus on antaa eväitä 11–15-vuotiaille koulun välituntiliikunnan järjestäjille. Järkkää tapahtuma –koulutuksessa nuoret tutustuvat liikunnallisen tapahtuman järjestämiseen. Koulutus tarjoaa nuorille valmiudet ideoida ja järjestää liikunnallisen tapahtuman koulu-, seura- tai muussa harrasteympäristössä yhdessä tukiaikuisen kanssa.

Tervetuloa Ohjaajaksi -koulutus on aloitteleville ohjaajille suunnattu koulutus. Lisäksi VOK-koulutuskokonaisuus soveltuu erityisen hyvin aloitteleville valmentajille.

Yli 16-vuotiaat nuoret ovat tärkeässä roolissa EKLU:n liikuntaleireillä. Vuosittain EKLU tarjoaa töitä kymmenille nuorille, jotka toimivat leireillä vastuullisissa kimpanvetäjien tehtävissä lasten valvojina ja ohjaajina. Nuoret saavat arvokasta työkokemusta lasten ja liikunnan ohjaamisesta ja viettävät mukavaa aikaa liikunnan ja leirielämän parissa.