Uutiskirje 5/2020

Lokakuun uutiskirje - teemana työhyvinvointi

EKLU:n työyhteisöille suunnatut liikunta- ja hyvinvointipalvelut löytyvät Buusti-brändin alta!

Syksy on liikuntaharrastuksien aloittamisen aikaa. Myös työyhteisössä on oiva aika kannustaa työntekijöitä hyvinvoinnin tielle! EKLU yhdessä valtakunnallisten aluejärjestöjen kanssa on ottanut haasteen olla mukana kehittämässä maanlaajuista työyhteisöiden palveluverkostoa. Uusi Buusti360 nimen alla toimiva palvelujärjestelmä tarjoaa kaikki liikunnan hyvinvointipalvelut saman otsikon alta. Sieltä löytyvät paikalliset sekä valtakunnallinen tarjonta. Mikäli yrityksellä on useita toimipisteitä ympäri Suomea, niin buusti360.fi on oikea osoite.

Kehon kuntoindeksimittaukset

Hyvinvoiva työyhteisö on työnantajan paras työkalu. Yhteisen tekemisen ohella tarjoamme yksilöllisiä ratkaisuja erilaisten koulutusten, liikuntaohjelmien ja mittausten muodossa. Työkykyä mittaava kehonkuntoindeksi testipatteristo koostuu kolmesta eri mittauksesta sekä alkukartoituksesta. Mittauksesta on iloa sekä mitattavalle itselleen, että työyhteisölle työyhteisön liikuntaohjelmaa suunniteltaessa ja seurattaessa. Mittaukset sopivat lähes kaikille ja ovat helppoja ja mukavia tehdä vaikkapa työpäivän lomassa. Meillä on mittaamisesta yli 12 vuoden kokemus. Teemme tuhansia testejä vuosittain ja olemme joustavia mittausaikojen ja paikan suhteen. Kysy työyhteisöllesi sopiva mittauspaketti. Suunnitellaan yhdessä!

Lokakuun tarjous!

Tilaa nyt lokakuussa työyhteisöllesi kehon kuntoindeksimittaus ja saat lisäetuna linkin webinaarisarjaan jossa esiintyvät mm. Satu Lähteenkorva, Patric Borg ja Joni Jaakkola. Tilausetuna pääset myös tutustumaan Break pro -taukoliikuntaohjelmaan. Mittauksen voi ajoittaa vaikkapa alkuvuoteen työyhteisösi yhteiseksi uuden vuoden lupausten pohjaksi!

Työhyvinvointipäivät

Korona on hajauttanut ihmiset etätöihin. Tarjoamme palveluita niin yksittäisille henkilöille, pienryhmille, sekä turvallisesti ja hyvin suunnitellusti vaikkapa koko työyhteisölle. Liikunnallisilla, ulkoiluhenkisillä hyvinvointipäivillä vahvistat työyhteisösi ryhmähenkeä ja yhteenkuuluvuutta. Liikunnallinen sisältö sopii kokouspäivän päätteeksi tai sellaisenaan. Neuvottelemme mielellämme päivän sisällöistä asiakkaan kanssa. Parhaassa tapauksessa voimme sisällyttää liikunnan lomaan myös koulutuksellisia elementtejä. Lue lisää liikuntapäivistä

Kurkkaa tästä tunnelmia Ruokolahden tyhy-päivästä

Tukea työpaikan hyvinvointiin

Kunnat voivat hakea loka-marraskuussa OKM:n Liikunnallisen elämäntavan paikallista kehittämisavustusta. OKM tiedottaa avustushausta lisää vko 43 linkki. Viime vuonna avustusta pystyi hakemaan mm. liikunnallisen toimintakulttuurin muodostumiseen työelämään (Liikkuva työelämä) ja liikuntaneuvonnan palveluketjun kehittämiseen. Aluehallintovirastot järjestävät 26.10. klo 10 alkaen "Miljoonat jakoon" avustusinfo webinaarin johon voi ilmoittautua täällä.


Syysterveisin

Mikko Ikävalko
terveysliikunnan kehittäjä
Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry
mikko.ikavalko(ät)eklu.fi
p. 0400 478 134