EKLU ry hakee aluejohtajaa

26.2.2018


Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry (EKLU) on liikunnan aluejärjestö, jonka tehtävänä on toimia eteläkarjalaisen liikunnan ja urheilun palvelu-, koulutus-, kehittämis- ja edunvalvontaorganisaationa. EKLU:n palveluksessa on seitsemän henkilöä ja toimisto sijaitsee Imatralla.
 

Pitkäaikaisen aluejohtajamme siirtyessä eläkkeelle haemme 1.8.2018 alkaen ALUEJOHTAJAA.

 

Tehtävä tarjoaa näköala- ja vaikuttamispaikan maakunnan väestön hyvinvoinnin ja liikkumisen edistämiseen sekä aktiivisen, aikaansaavan, ahkeran ja motivoituneen asiantuntijatiimin johdettavaksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää 
-       soveltuvaa liikunta- tai muun alan koulutusta sekä laaja-alaista liikunnan ja urheilun                tuntemusta tai kiinnostusta toimialan haltuunottoon 
-       johtamiskokemusta ja talousosaamista
-       monipuolisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
-       verkosto-osaamista sekä paikallisesti että kansallisesti
-       kykyä saavuttaa yhteiset tavoitteet

Tehtävän hoitaminen edellyttää valmiutta joustavaan työaikaan. Työsuhteessa noudatetaan Urheilujärjestöjen työehtosopimusta. 

Pyydämme hakijoita lähettämään vapaamuotoiset EKLU:n hallitukselle osoitetut hakemukset palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelon 25.3. mennessä osoitteeseen toimisto@eklu.fi. Tutkinto- ja työtodistukset tarkistetaan haastattelussa. 

Lisätietoja antavat
hallituksen puheenjohtaja Mari Routti (p. 050 313 5200 7.3., 14.3., 21.3. klo 18 - 20), varapuheenjohtaja Hannu Myllärinen (p. 0400 682 400) sekä
aluejohtaja Reijo Rinkinen (p. 040 572 8102, 5. - 10.3.).