Matka Pietariin – ”Valitsen Urheilun” -tapahtumaan 5.-7.9.

12.8.2019


Matka Pietariin – ”Valitsen Urheilun” tapahtumaan

 

Vector – Sport hanke järjestää koulutusmatkan Pietariin 5.-7.9.2019.

Pietarissa järjestetään kyseisenä aikana Pietarin Urheilukomitean organisoima ”Valitsen Urheilun” tapahtuma. Tapahtumassa kerrotaan, mitä kaikkea urheilun harrastusmahdollisuuksia Pietarissa on tarjolla. 

Mukana ovat Urheilukomitean alaiset yksiköt esittelemässä lapsille ja nuorille omaa toimintaansa. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni lapsi valitsisi harrastuksekseen urheilun.

Samanaikaisesti Messukeskuksessa järjestetään Orange Ball katukoris - turnaus, johon osallistuu joukkueita myös Suomesta ja sisäsalissa on kansainvälinen pyörätuoli tanssikilpailu.

Matkan kustannukset: 1hlö/huone 160 €, 2 hlö/ huone 130 €

Hinta sisältää; aamupalat, kolme lämmintä ateriaa matkan aikana (tulopäivän päivällinen hotellilla, seuraavan päivän lounas ja päivällinen) majoitus valitussa huoneessa (1hh tai 2hh). 

Vector Sport - hanke tarjoaa bussikuljetuksen.

Viisumianomukset lähetetään osoitteeseen: East Star Oy:ltä, PL 120, 50301 Lappeenranta (Pauli Torvinen 0400 252 773)

80€/hlö (kertaviisumi)

Viisumia varten tarvitaan

- passi, joka on voimassa puoli vuotta matkan jälkeen; 

- 1 värillinen virallinen passikuva (ei vanhempi kuin puoli vuotta ja jos on uusi passi, joka on puoli vuotta vanha niin valokuva ei saa olla sama kuin passissa); 

- vakuutustodistus, joka haetaan omasta vakuutusyhtiöstä; 

- yhteystiedot: koti ja työpaikkaosoitteet, puh. numerot. Kuoreen merkintä Vector Sport.

 

Matkalle ilmoittautumiset ja lisätiedot19.8. mennessä violetta.silivanenko@esliikunta.fi puh. 044 341 0074. Tarkempi matkaohjelma lähetetään ilmoittautuneille.

Liitteet