Lasten liikunnan ohjaajakoulutus

25.6.2018


syksyllä 2018 Imatralla

Uudistettu Lasten liikunnan ohjaajakoulutuskokonaisuus

 

Koulutus on suunnattu matalan kynnyksen harrastustoiminnan ohjaajille. Koulutus sopii aloitteleville seuraohjaajille, mutta se antaa eväitä kokeneemmillekin seuraohjaajille. Osat 2 ja 3 soveltuvat hyvin myös opettajille.

 

OSA 1: TERVETULOA LASTEN LIIKUNNAN OHJA AJAKSI

Koulutuksesta saat ensimmäiset työkalut lasten liikunnan ohjaukseen. Koulutuksessa paneudutaan ohjaajan tehtäviin ja merkitykseen liikuntaan innostajana. Osallistuja saa avaimia positiivisen ja turvallisen ilmapiirin luomiseen, hyvin organisoidun liikuntatuokion suunnitteluun, leikin ohjaamiseen sekä vanhempien kanssa toimimiseen.

OSA 2: MONIPUOLINEN LASTEN LIIKUNTA

Koulutuksessa syvennytään monipuolisen liikunnan merkitykseen lapsen ja nuoren kokonaisvaltaisessa kehityksessä. Koulutuksessa tutustutaan aktiivisesti pelaten ja leikkien erilaisiin keinoihin toteuttaa liikuntaa monipuolisesti. Koulutuksessa tutustutaan myös tuokio- ja kausisuunnitelmien tekemiseen. Koulutus soveltuu kokeneemmille ohjaajille, pienten lasten valmentajille sekä opettajille.

OSA 3: FYYSINEN TOIMINTAKYKY LASTEN LIIKUNNASSA

Koulutus painottuu fyysiseen toimintakykyyn sekä sen vaikutuksiin lasten ja nuorten hyvinvointiin ja terveyteen. Koulutus antaa ohjaajalle käytännön ideoita peleistä ja leikeistä, joilla lasten fyysisen kunnon eri osa-alueita voi kehittää. Koulutuksessa tutustutaan erilaisiin ohjaustyyleihin ja liikkunnallisen elämäntavan muodostumiseen.

 

AIKA: Osa 1 ke 22.8. klo 17-20
           Osa 2 ke 5.9. klo 17-19
           Osa 3 ti 18.9. klo 17-19

PAIKKA Imatrankosken koulu, Koulukatu 69, Imatra

HINTA 15 € koko koulutusjaksolta

Kouluttaja Eeva Multisilta, liikunnan lehtori

ILMOITTAUTUMINEN 14.8.2018 mennessä ilmoittautumislomakkeella 
Koulutukseen ilmoittaudutaan kokonaisuutena yhdellä kertaa.

Koulutukseen mahtuu 25 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

EKLU ry

Lisätiedot
lasse.heiskanen(ät)eklu.fi, p. 040 500 1849