Valmentajaklinikka: Havainnointi- ja päätöksentekotaidot urheilussa

26.1.2018


14.4. Lappeenrannassa

Havaintomotoriikka on ajankohtainen teema urheiluvalmennuksessa. Olipa kyseessä mikä tahansa urheilulaji, havainnoinnilla ja tarkoituksenmukaisella päätöksenteolla on keskeinen merkitys. Valmentajaklinikka tarjoaa teoriataustaa havaintomotoriselle harjoittelulle sekä esittelee käytännön harjoitemalleja.

 

Valmentajaklinikat ovat intensiivisiä yhden päivän koulutuksia, joiden perusajatuksena on valmentajan osaamisen lisääminen käytännön tekemisen kautta. Valmentajaklinikoiden teemoja vaihdellaan parin vuoden välein. Kouluttajina on suomalaisia asiantuntijoita.

Tällä kertaa kouluttajina toimivat ”Taitotohtori” ja Kilpa ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksenjohtaja Sami Kalaja, Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian valmennuksen kehittäjä Mika Saari ja Suomen Valmentajien kehityspäällikkö Erik Piispa.

Taitotohtori Sami Kalaja: "Olipa urheilulaji mikä tahansa, havainnoinnilla ja tarkoituksenmukaisella päätöksenteolla on keskeinen merkitys. Mikäli olet tekemisissä tavoitteellisen kilpaurheilun kanssa, koulutus on juuri sinulle."

KOULUTUSPAIKKA:
Luento: Saimaan ammatiopiston audiorio, Armilankatu 40, Lpr
Käytännön harjoitukset: Urheilutalo, Pohjolankatu 29, Lpr


KOULUTUKSEN KOHDERYHMÄ: urheiluakatatemiavalmentaja tai olet tekemisissä tavoitteellisen kilpaurheiluun tähtäävän valmennuksen parissa

HINNAT: Suomen Valmentajien jäsen 55 e, muut 80 e
 

 

ILMOITTAUTUMINEN