Valtakunnallinen finaali Vaasa 19.-20.5.2017

Odotukset tapahtuman osallistujamääristä ovat suuret, mutta lopullinen aikataulu muotoutuu sen jälkeen, kun  osallistujamäärä tiedetään tarkemmin.

 

Kilpailut avataan perjantaina 19.5. puolelta päivin ja perjantaina juostaan alakoulujen 1-4 ja 5-6 lk :n Sukkulajuoksujen ja 4 x 100m viestien alkuerät.

 

Lauantaina ohjelma jatkuu heti aamusta ja silloin juostaan alakoulujen 1-4 ja 5-6 lk:n Sukkulajuoksun ja 4 x 100m finaalit sekä pitkät ratajuoksut (suoraan loppukilpailuna).

 

Lauantaina juostaan kaikki 7-9 lk. sekä 2-ast. lajit: sukkulajuoksu suoraan finaalina, 4x100m alkuerät ja finaali, pitkät ratajuoksut suoraan finaalina.

 

Huutosakkikilpailu alakouluille käydään perjantaina ja muille lauantaina.

 

Varsinaisten kilpailujen lisäksi ohjelmaan kuuluu monipuolista oheisohjelmaa, mm. Suomen Urheilumuseo on paikalla suurella rekallaan ja tarjoaa osallistujille mahdollisuuden tutustua Suomen juoksuhistoriaan. Viihdeohjelmaa tarjotaan sekä kentällä että kentän ulkopuolella ja palkinnot jaetaan juhlallisin menoin.

 

Järjestäjät pyrkivät luomaan tapahtumasta kokonaisuuden, joka houkuttelee osallistumaan tähän historialliseen tapahtumaan. Tämä tapahtuma jää varmasti kaikkien osallistujien mieleen suurena ilon ja yhteisöllisyyden juhlana!

 

lisätietoja:

http://suomifinland100.fi/project/suomenkielinen-kouluviestikarnevaali/