Uudistettu lasten liikunnan -ohjaajakoulutus

10.8.2017


Lappeenrannassa 28.8., 11.9., 25.9.

Koulutus on suunnattu matalan kynnyksen harrastustoiminnan ohjaajille. Koulutus sopii aloitteleville seuraohjaajille, mutta se antaa eväitä kokeneemmillekin seuraohjaajille. Osat 2 ja 3 soveltuvat hyvin myös opettajille. Kokonaisuus on moduloitu kolmeen osaan.

 

OSA 1: TERVETULOA LASTEN LIIKUNNAN OHJAAJAKSI
Koulutuksesta saat ensimmäiset työkalut lasten liikunnan ohjaukseen. Koulutuksessa paneudutaan ohjaajan tehtäviin ja merkitykseen liikuntaan innostajana. Osallistuja saa avaimia positiivisen ja turvallisen ilmapiirin luomiseen, hyvin organisoidun liikuntatuokion suunnitteluun, leikin ohjaamiseen sekä vanhempien kanssa toimimiseen.

OSA 2: MONIPUOLINEN LASTEN LIIKUNTA
Koulutuksessa syvennytään monipuolisen liikunnan merkitykseen lapsen ja nuoren kokonaisvaltaisessa kehityksessä. Koulutuksessa tutustutaan aktiivisesti pelaten ja leikkien erilaisiin keinoihin toteuttaa liikuntaa monipuolisesti. Koulutuksessa tutustutaan myös tuokio- ja kausisuunnitelmien tekemiseen. Koulutus soveltuu kokeneemmille ohjaajille, pienten lasten valmentajille sekä opettajille.

OSA 3: FYYSINEN TOIMINTAKYKY LASTEN LIIKUNNASSA
Koulutus painottuu fyysiseen toimintakykyyn sekä sen vaikutuksiin lasten ja nuorten hyvinvointiin ja terveyteen. Koulutus antaa ohjaajalle käytännön ideoita peleistä ja leikeistä, joilla lasten fyysisen kunnon eri osa-alueita voi kehittää. Koulutuksessa tutustutaan erilaisiin ohjaustyyleihin ja liikkunnallisen elämäntavan muodostumiseen.

 

Koulutukset järjestetään Lappeenrannan Lyseolla

OSA 1 maanantaina 28.8. klo 17.30-19.30

OSA 2 maanantaina 11.9. klo 17.30-19.30

OSA 3 maanantaina 25.9. klo 17.30-19.30


HINTA 15 € / osallistuja, sis. osallistujamateriaalin jokaisesta koulutusosioista


ILMOITTAUTUMINEN koko koulutuskokonaisuuteen 20.8 mennessä http://www.eklu.fi/koulutus/ilmoittautumislomake/

mukaan max 20 osallistujaa, täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.


KOULUTTAJA Matti Sutela, LitM, liikunnanohjaaja (AMK)


Lisätietoja
Lasse Heiskanen, Lasten ja nuorten liikunnan kehittäjä, EKLU
lasse.heiskanen@eklu.fi, puh. 040 500 1849